Venus i Tyren, apr-maj 2024. Et bankospil, vi alle vinder i.

Beige Neutral Brown Elegant Minimalist Soothing Background Peace Quote Instagram Story

Venus er kommet hjem i Tyrens tegn og i morgen kommer Mars hjem i Vædderens tegn. Det er en særdeles god start på en maj måned, der kun bliver bedre og bedre.

Venus elsker selvfølgelig at være i Tyren, som er hendes eget tegn. Her er fokus på højere livskvalitet og at nyde de jordiske omgivelser mest muligt med vores fysiske sanser. Hun møder Neptun og Jupiter i fænomenale setup undervejs, så vi får ikke bare en god Venus – hun får også stor hjælp fra de bedste planeter.

Uranus, Neptun og Jupiter skubber blidt til os for denne her opgradering. For at tjene flere penge, for at øge vores markedsværdi, for at forskønne vores omgivelser, spise bedre og øge sensualiteten i hverdagen.

Med Venus i Tyren er det modtagende princip fremherskende. Vi har vores bankoplade og venter på, at vores nummer bliver trukket. Præmierne i denne måned er storslåede og de er af høj kvalitet. Det kører for vores Tyre-placeringer og det kører for kærligheden.

Det er et godt tidspunkt at tage noget videre til næste fase. Noget eller nogen, man elsker. Tingene flyder let og de kommer til os naturligt. Når Mars så er i Vædderen fra i morgen formår vi også at nå at råbe banko i tide så snart vores nummer er udtrukket.

Det føles godt, det her.

Det smager godt.

Det dufter godt.

Det er banko til os.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”Månedshoroskoper april 2024” i databasen se, hvad det betyder for dig. Læs for din Sol og din ascendant for et mere nuanceret billede.

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 

Kategorier