MARS I VÆDDEREN, APR-JUNI 2024. NUNS WITH GUNS.

Red Simple Boxing Match Announcement Instagram Post

Mars er kommet hjem i yndlingstegnet Vædderen, og med Venus i Tyren og Jupiter som vedhæng har vi den kommende tid nogle af de bedste skinner at køre på. Ikke bare i år, men måske flere år frem.

Og køre eller endda blæse derudaf, det vil Mars i Vædderen gerne. Den er impulsiv, sjov og utålmodig og hopper gerne på den første, den bedste bus. Det er et fantastisk tidspunkt at gå på eventyr eller at gå solo, hvis tiden og situationen er til det.

Mars i Vædderen med alle planeter direkte er godt for alt nyt. Nye projekter, nye mål, ny kærlighed. Pluto går retrograd om et par dage, hvilket kun er fint nu hvor vi for en gangs skyld er nede på det plan, der handler om os selv og kun os selv.

Der er intet ved de nuværende energier, der kalder på store samfundsansvar og fokus på verdensstrukturerne. Man kan argumentere for, at man alligevel altid hjælper verden bedst ved at være den mest optimale version af sig selv, men pointen er at fokus kun er rettet mod os selv. Det er det nære, det er maden, det er jobbet, det er søvnen, det er temperamentet. Det er sult, det er tørst, det er vrede, det er begær.

Og de er alle primale pejlemærker for os nu. Det er kroppen, der viser vej – mest underlivet. Vi er slet ikke nået til hjertet og hovedet endnu, så glem alt om storslåede idealer og samfundsnormer.

Med Mars og Venus hjemme får vi en interessant situation, hvis den indre engel og den indre dæmon ikke er balanceret endnu. Så er det, at folk kammer over når Mars er i Vædderen. Så er det her nonnen pludselig går i krig og folk bliver deres dyriske selv. Forvent som minimum, at temperamentet og temperaturen generelt stiger frem til den 9. juni, hvor Mars falder om på sofaen i Tyrens tegn.

Mars kommer fra en Saturn-konjunktion i Fiskenes tegn, hvilket kunne have været meget tungt for os. Det er healing og karmaudligning på højere planer, og den forgangne periode kan have haft et element af håbløshed eller endda fortvivlelse. Man kunne have tabt livskraften, tabt potensen.

Mars i Vædderen er til gengæld klar. Den er så klar, at det måske er meget godt alligevel at styre processen lidt (men kun lidt) og ikke hoppe med den første lian, ik Tarzan. Mars i Fiskene havde nemlig også til formål – sammen med Uranus og Jupiter i Tyren – at hjælpe os til at skabe et bedre fundament. At identificere de mest kvalitative og autentiske mål for os selv (!) og nu gå eller løbe efter dem, så vi skal måske lige overveje om vi løber efter fremtiden eller fortiden mens Mars er i Vædderen.

Uanset hvor primale pejlemærker vi navigerer efter den kommende tid, er det også et tydeligt blueprint, der skabes. Vi sætter rent faktisk fødderne i cementen, og det er et fundament Saturn i Fiskene bygger tungt på.

Derfor: Cut the crap. Please cut the crap. Det er en skidt tid at bilde sig selv noget andet end virkeligheden ind. Uanset hvordan den ser ud eller hvad andre synes man skal gøre og være, hvis man ikke er vokset fra det endnu.

Det er så følelsesmæssigt og sansemæssigt åbenlyst, hvem/hvad/hvor vi skal hen og jo mere vi kan navigere i den retning, jo større del af den overflod der hersker i maj får vi som naturlig respons. Er man et naturtalent er det her publikum kan vokse enormt, f. eks.

Tingene sker naturligt og har man blokeringer på at være assertiv eller endda aggressiv på en sund måde, er det godt at bruge ild-energier generelt til at transcendere det mens det står på. Jeg oplever det som at brænde ukrudt af. Mens man udtrykker sine primale energier (selvfølgelig i ordnede omgivelser) brændes det uvæsentlige af og visdommen skinner igennem. Jeg har set det mange, mange gange efter 30 år i kampsportens verden. Så er der kun det autentiske, så er der kun visdom tilbage. Det er noget ildtegnene kan, og det går stærkt.

Mars i Vædderen er stærk, modig, hurtig og fabelagtig. Som nævnt får vi næsten ikke bedre energier til at skabe de bedste kulisser i år, så jo renere respons, desto bedre.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem, kan du under ”månedshoroskoper april 2024” læse hvad det betyder for dig. Læs for din Sol og Ascendant for en mere nuanceret oplevelse.

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen og tilmeld dig her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ 

Kategorier