NEPTUN PÅ 29. GRAD SOMMEREN 2024. PÅ VEJ MOD SOLNEDGANGEN.

Neutral Moon Beach Sunset Quote Love Phone Wallpaper

Neptun har nået den 29. grad i Fiskenes tegn og er i aften i konjunktion til Månen i Fiskene. Det er ikke kun den sidste grad i et tegn, men den allersidste grad i Zodiakkens allersidste tegn. Det er altså ikke kun en 14-årig cyklus, vi så småt lukker ned - det kan være karmiske temaer fra mange, mange liv der slutter nu og sommeren over.

Derfor kan der for tiden nemt være en følelse af opløsninger og afslutninger. Neptun opløser det, der ikke skal med videre som vi sejler mod solnedgangen og giver derved plads til det, der hører til vores fremtid.

Den gode måde at bruge disse energier er at lade tingene flyde væk af sig selv. At lade tingene afslutte uden drama, fortrydelse og ballade. Den 29. grad af noget som helst er signifikant. Det er et krisepunkt fordi vi her skal have ekspertstatus. Vores visdom skal integreres.

I dette tilfælde handler det om at kende forskellen på fantasi, illusion og intuition. Hvad var virkeligt og hvad var ikke? Hvor troede vi, at vi skulle ofre os, men hvor det ikke gav et godt resultat? Neptun beder om overgivelse, men det er overgivelse til kosmos. Til at lade det naturlige flow udfolde sig.

Fordi Saturn også er i Fiskene nu får vi lige ekstra karse på den æggemad. Vi skal helst også forstå hvad der var motivationen bag vores hidtidige valg, ønsker, håb og drømme. Tingene speeder op når planeterne en efter en triller ind i Tvillingernes tegn som maj måned går på hæld, og her kan der være mange muligheder og valg, der skal foretages hurtigt.

Lige nu har vi muligheden for at tage noget space og reflektere realistisk over vores valg før og nu.

Hvorfor tog jeg egentlig det eller de valg?

Var det fordi jeg var
Sulten
Bange
Fuld
Træt
Deprimeret
Liderlig
Kedede mig
Bange for at være udenfor, at blive ensom
Havde et ønske om at sabotere mig selv (skyld, skam og offermentalitet hører under her)
Troede at jeg ikke var mere værd, ikke fortjente mere
Osv osv.

Saturn i Fiskene er meget karmisk og bindende, og da Tvillingerne er hurtige på aftrækkeren kan det være smart at kende sine mekanismer inden og derved undgå en unødvendigt karma-opbyggende runde i Saturn-karrusellen. Der er sjovere forlystelser i livets Tivoli, skulle jeg hilse og sige.

Det er i hvert fald en god tid lige at trække sig og reflektere lidt, ikke mindst fordi det nu og sommeren over bliver meget tydeligt hvor vi eller andre har bildt os noget ind. Det gælder også kollektivt.

Det bliver spændende når Neptun starter en ny cyklus i Vædderens tegn. Der kan man for alvor tale om begyndelsen på en ny verden. Vi skal bare lige være færdige med den gamle karma først.

Helt færdige.

Louise


Kategorier