NYMÅNE I TYREN, MAJ 2024. PLANTODRAMA.

Green Colorful One Million Trees Day Poster

Jeg var ved at falde ned af toilettet forleden. Ikke derhjemme, men i Plantorama.

Ser I, Plantorama havde fødselsdag og Stenbukken her stod selvfølgelig klar ved indgangen kl 9 for at få de bedste priser på tomatplanter og andet godt. Undervejs skulle jeg på toilettet, og der var altså her plantodramaet indfandt sig.

En eller anden gren (hø hø) af organisationen havde besluttet sig for at følge en for mig utroligt bizar trend med at have højttalere i loftet lige over toilettet på kundetoiletterne. Jeg har også oplevet det i Ikea og i lufthavnen, hvor hele min krop pludselig frøs til is fordi der over mit hoved højlydt blev annonceret, at ”MR AND MRS MITSUBISHI SHOULD GO TO GATE 39 IMMEDIATELY BECAUSE THE GATE WAS CLOSING” mens jeg sad på toilettet.

I Plantorama var der ingen boarding calls. Der var muzak og pludselig kom der så reklamer.

Råbende. Radio. Reklamer. De tre mest irriterende r´er på jorden.

Der er få ting jeg hader mere ved det jordiske liv end reklamer. Især råbende radioreklamer. Jeg hopper hellere ud af en kørende bil på motorvejen end at sidde model til det shit. Det aktiverer alt fight or flight hos mig og nej, jeg skal alligevel ikke have XXXXLARGE POSER OSTEPOPS TIL KUN 10 KRONER I BILKA eller andre ”gode” tilbud.

Noget af det jeg holder af ved at gå på toilettet er at kunne mærke min krops naturlige arbejdsgange. Det er så au naturel, og jeg er oprigtigt taknemmelig for, at systemerne virker. Derfor har jeg heller ikke telefon med på toilettet eller læser shampooflasker som man gjorde i 80erne (min bror påstår stadig, at det er derfor han kan læse finsk).

Natten til onsdag har vi en alletiders nymåne i Tyrens tegn. Det mest naturlige tegn af dem alle. Det er her vi ser hvad vi har og ikke mindst påskønner det. Hvilke stærke ressourcer har vi, hvad kører automatisk på en naturlig måde.

Tyren har fokus på at gøre noget til virkelighed, men det skal være meget ægte og passioneret før der er nogen form for action. Og action er egentlig heller ikke den rette måde at udnytte Tyrens fænomenale manifestations-energi.

Tyren er Venus-baseret. Det er yin-energi. Det modtagende princip. Uranus-Jupiter konjunktionen aktiveres igen, så der er en lidt sjov tendens til at ville beholde status quo, men alligevel ville bryde igennem eller bryde fri.

På overordnet plan lukkes historier ned, som jeg skrev forleden. Det står på frem til slutningen af året. Det betyder dog ikke, at vi ikke både kan modtage hvad kosmos sender os samt at tænke over, hvor og hvordan vi vil så noget nyt.

Det tager jo tid at gro. Der skal være ro til at gro.

Og måske ved vi alligevel ikke helt hvad vi vil. Måske ved vi i højere grad hvad vi ikke vil, så der er også brug for Tyrens naturlige fokus på sikkerhed og tryghed lige nu, hvis vi kan undgå at det bliver alt for stædigt.

Det er dog helt sikkert ikke en tid til at skubbe til noget eller nogen, men snarere se hvad der kører af sig selv. Hvad kører automatisk på en naturligt biologisk matematisk måde. Simpel vinder helt klart over kaos – og kaos skal nok komme, hvis det ligger i UranusJupiterkortene. Hvis noget stort og mirakuløst sker er der ikke vores fortjeneste, så det er ned med armene og pas på ikke at ødelægge eller stå i vejen for den magiske portal, når den åbner sig.

Det er lidt tricky med passivitet fordi Mars er i Vædderen og brager mod den Nordlige Måneknude samme sted nu. Den vil have hurtigere, større, stærkere, bedre. Den vil have nu nu nu. Det er et fint tidspunkt for opgradering, pointen er at det bare ikke lykkes uden oprigtig taknemmelighed over hvad vi har nu.

Det lykkes ej heller, hvis det ikke er naturlige metoder og praktiske tankemønstre. Bæredygtige scenarier, virkelige ressourcer. Det hele er simpelt og naturligt, det skal ikke overdøves af larm, kaos og råbende reklamer. Så er der noget galt.

Nå, jeg skal faktisk i Plantorama igen.

Men denne gang tisser jeg altså hjemmefra.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem, kan du under ”månedshoroskoper maj 2024” se hvilke livsområder der aktiveres for dig. Læs for dit stjernetegn (soltegn) og ascendant for et mere nuanceret billede.

Kategorier