Dagens nymåne i Tyren 2.0. Når døden lige må vente...

Green Illustration Landscape Phone Wallpaper

Morgenens nymåne i Tyren giver os en virkelig interessant dag og ikke mindst meget frugtbar jord at plante vores ønsker i. Planeterne for tryghed, skønhed og kærlighed ligger meget fint, Månen og Venus er hjemme i deres behagelige sofaer og bliver ikke ramt af Merkur i Vædderens pistoler, der affyres til højre og venstre.

Sidstnævnte har dog Mars med sig, så ret skal være ret: vil man have en slåskamp for tiden, så er det nemt at finde. Tyren er dog ved at lukke ned for eklipse-energien nu, tingene bliver virkelige og til at tage og føle på. Der skal manifesteres ud fra det vi reelt har at gøre godt med, så den hidsige Mars i Vædderen må tøjle utålmodigheden og i stedet bruge kræfterne på at stå igennem.

Hold ud og opgrader. Der er masser af frugtbar jord for en skønnere fremtid af højere kvalitet. Vi har det vi skal bruge, være det ressourcer, talenter, kompetencer, varer eller kontakter. Der er kvalitet at hente og der er kvalitet at manifestere. Ingen grund til hullede bukser eller gamle sofaer. Omgivelser, mad og tøj af kvalitet kan give det hele det skub opad, der er oplagt her.

På et mere abstrakt plan ser vi Pluto defilere tilbage mod Stenbukkens tegn for den sidste tur i ringen i dette liv. En lang healingperiode lukkes ned i år, og her i Tyren bliver processen for alvor integreret og rodfæstet. Vi ser konkrete resultater i form af bedre omgivelser efter den proces.

Tyren og Stenbukken har også meget med vores måde at tjene penge på at gøre, og her kunne mange, mange mennesker have i tankerne, hvordan de her kan opgradere deres tilværelse. At arbejde en masse timer for status eller småpenge er energimæssigt dødt, jeg tror at mange vil skifte job, retning eller livsstil den kommende tid.

Når vi ser på Tyrens pengeområde må vi se på værdier generelt. Tyren er også Moder Jord, og med Uranus/Jupiter konjunktionen aktiveret nu strømmer nye impulser gennem os. Er det her det værd? Er dette job eller dette køb det værd – ikke kun for mine penge, men f. eks for den forurening der følger med ved farvningen af denne trøje, eller brændstof fra denne flyvetur?

Pluto i Stenbukken er meget opsat på at højne moralen, om det så bliver det sidste den gør. Året ud kunne give mange hak i den klassiske forbrugerisme-mentalitet, hvilket måske også er på tide. Når Pluto for alvor er i Vandmanden fra november 2024 frem til 2044, er der ikke længere mulighed for kun at tænke på sit eget gode liv uden også at tænke på, hvordan det påvirker omgivelserne.

For det er det gode liv, det hele handler om lige nu. Vi er i Tyrens tegn og i Tyrens sæson. Det er det modsatte af Skorpionen, som hersker over død. Hvis noget døde eller blev sprængt i luften under den vanvittige april måned, er der måske kommet nye personlige værdier til overfladen for os. Krise kan jo være fantastisk for at afdække de kvalitetsværdier, der kan danne fundamentet et levende luksusliv.

Og luksus - det er noget Tyren kan lide. Langsom, sensuel, praktisk integration af et luksusliv bygget på vores personlige værdier i harmoni med naturens og samfundets.

Så må døden lige vente.

Louise Falkenberg

Læs om dagens nymåne i Tyren her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/97928-nymaane-i-tyren-maj-2024-plantodrama

Mars i Vædderen her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/97743-mars-i-vaedderen-apr-juni-2024-nuns-with

Tyrens sæson her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/97295-i-tyrens-tegn-april-maj-2024-smagen-af

Uranus-Jupiter konjunktionen her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/97144-uranus-jupiter-konjunktionen-april-2024

Kategorier