I TVILLINGERNES TEGN, MAJ-JUNI 2024. CREME DE LA CREME.

Illustrated Good Vibes Only Instagram Post

Solen træder i eftermiddag ind i Tvillingernes tegn, og starter endnu en særdeles positiv runde på energimæssigt plan.

Hvis man i sidste uge havde en god uge omgivet af kvalitet, skøn natur og det gode liv kan man glæde sig over, at den kommende tid bliver endnu bedre.

De næste 3 uger er creme de la uh la la creme når det kommer til gode energier, og som lovet i starten af året borger Drageåret altid for kvalitet. Alt er gennemgående på et lidt mere lækkert plan, selv vejret (Dragens sommer plejer at være den varmeste, så afsted med os til sociale aktiviteter og sammenkomster i stor stil. De kan give os veje fremad de næste mange år, også selv om vi ikke havde set det komme inden).

Mandagen starter dog med lidt skæbnebestemte beslutninger, især lige over frokost, men så er vi også fri af den passage og klar til endnu en superperiode – bare med lidt mere luftige og lettere energier.

Tvillingernes primære fokus er at opleve noget. De er nysgerrige og har det meget stramt med at kede sig. Fordi Solen i løbet af første uge får selskab af fantastiske Venus og Jupiter, og så Merkur her på hjemmebane i starten af juni er der lagt op til en masse summen. Vi buzzer. Bien flyver fra blomst til blomst.

Bzz bzzz.

Det, Tvillingerne ikke gør er at sidde derhjemme og kede sig. Langtrukne, langhårede ting er bare et no go, i hvert fald juni måned med. Skal man undervise i noget som helst bør det skæres ned i små og meget spiselige bidder. Tvillingerne hersker over ærter og M&M´s i Zodiakken. Sikkert også sushi og kanapeer.

Det er en god tid for læring, men igen ser vi at det skal holdes på meget let plan. Workshops, korte kurser og gerne med fokus på praktiske færdigheder som f. eks at lære at lappe en cykel eller at gå til italiensk.

Søskende, venner, tanter, onkler, naboer og nabolag er her det sner. Med så positive energier har vi meget at være optimistiske omkring når det kommer til vores kommunikation og socialisering.

Det, man måske kan være lidt ekstra opmærksom på er dette her trendy begreb ”the mental load”. Mentale aktiviteter tager til, så har man tendens til tankemylder er det måske godt at vide, at mentale ressourcer er ressourcer på lige fod med de andre ressourcer, man har at gøre godt med i løbet af en dag. Det er f. eks penge, energi og opmærksomhed.

Man kan altså med fordel styre sine mentale ressourcer lidt mere i forhold til, hvad man bruger energi på for Tvillingerne samler alt op – også data, der er irrelevante.

Det er on a nice to know-basis (hvor Merkurs andet tegn Jomfruen har mere fokus på, hvilke data der så kan bruges til noget altså need to know-basis). Tvillingerne elsker bare at samle trivia og fjollede facts, og det skal man måske vurdere om man vil bruge mental lagerplads på, og især nu hvor Neptun står på den 29. grad kan der være mere brug for fokus på mental sundhed. Jeg har engang lavet en video om, hvordan man nemt selv kan håndtere tankemylder (den ligger under "popcorn"på min YouTubekanal, se link i kommentarer).

Det er måske også godt at vide, at tanker ikke er toldfri. Ifølge Martinus er tanker lige så karmaudløsende som fysiske og aktive handlinger (!), så det er ikke "gratis" at tænke hvad som helst.

Men doom og gloom skal det her ikke handle om. Det er en af de sjoveste, gladeste og mest luftige perioder på hele året. Det her er creme de la creme, venner.

Creme de la creme.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du se hvad ovenstående betyder for dig. Læs under ”månedshoroskoper maj 2024” på hjemmesidens medlemsområde eller i app´en for din Sol og ascendant for en mere nuanceret oplevelse.

Kategorier