FULDMÅNE I SKYTTEN, MAJ 2024. SANDHEDENS TIME.

Blue Simple Full Moon Good Night Instagram Story

Det er nogle meget aktive dage, vi har her midt på ugen, men torsdag den 23. maj som kirsebærret på toppen. Der sker en hel del, blandt andet en fuldmåne i Skyttens tegn.

Helt grundlæggende betyder en fuldmåne, at målet er nået. En cyklus eller fase er sluttet, og den startede ved nymånen i Skytten i december 2023. Det handler altid om eventyr og at udvide sine horisonter når vi taler Skytten, så nu er det vi kan se hvor stort – eller småt – det potentiale, vi på det tidspunkt fornemmede, rent faktisk er.

Den gode version er altså, at vi her siger ”yes, det er det her jeg vil så det vil jeg nu gøre – nu vil jeg starte mit eventyr for alvor – eller vi lægger den ballon til side, for den var mest af alt fyldt med varm luft.

Der er mange gode aspekter til fuldmånen, ingen tvivl om at vi har universet i ryggen – vi må bare være opmærksomme på ikke at være alt for oppustede eller love for meget. Skyttens største problem er, at der ikke er en skyggeside, så håb, idealisme og især overbevisninger der er bygget på et skrøbeligt grundlag kan vise sig at være luftkasteller.

Som nævnt er universet dog med os, og det vil være åbenlyst om universets planer er i overensstemmelse med vores egne planer. Er der blokering på noget, det lykkes ikke eller der er slet ingen energi er det et godt tidspunkt at fratræde sin stilling som selvudnævnt projektleder for universet. Det er lidt af en balancegang at vi har håb, optimisme og store planer, men også kan være overbegejstrede og have for stor tiltro til vores egne eller andres evner.

Den gode måde at gøre det på er vitterligt at se denne her sandhedsoplysende fuldmåne som et eventyr – uanset hvad der præsenteres. Den Nordlige Måneknude er i Vædderen og Jupiter på vej i Tvillingerne…vi hopper afsted med pas og tandbørste, og tager lidt tingene som de kommer. Detaljeplanlægning vil nok være spild af tid nu.

For os alle er det også nye håb, planer og eventyr der er plantet – men endnu ikke er eksekveret eller går i gang. Resten af 2024 står de ydre planeter på deres sidste grader efter mange, mange år i et tegn (og derfor bestemt livsområde for os) og i løbet af kort tid skifter de alle utroligt nok og starter en ny, mangeårig cyklus på et andet livsområde hos os hver især.

Derfor står vi for tiden i de her lidt sjove energier, hvor meget afsluttes, lukker ned, vi sørger måske og siger farvel og – hvad især denne fuldmåne vil vise – samtidig er det meget optimisme omkring, hvad det nye bringer. Der er meget tillid at hente i denne fuldmåne og der er god grund til at have lyst til det her eventyr – der bør bare være et element af at følge den naturlige proces og ikke overtænke eller overplanlægge det hele for de overblik er der ingen, der har lige nu.

Det vil dog uanset hvad føres os til en ny, begejstrende livsfase. Det tør en fuldmåne i Skytten godt garantere :).

Louise

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper maj 2024” læse hvad det betyder for dig. Læs for din Sol og din ascendant for at se, hvilke livsområder der er i spil.

Kategorier