VENUS I TVILLINGERNE, MAJ-JUNI 2024. BÅDE OG, OG HVERKEN ENTEN ELLER.

Green and Yellow Illustrated Creative Life is Music Desktop Wallpaper

Hvad skal man gøre, hvis man har en politibil bag sig, en gris foran og en kamel på hver side af sig?

Man skal hoppe af karrusellen, skal man. Den er beregnet til børn.

Ahh ha ha.

Venus er trådt ind i Tvillingernes tegn, og uanset hvor lækker og hyggelig Tyrens forgangne sæson har været, så kommer der nu lidt mere sjov, luft og snak under vingerne. Solen er her og snart Jupiter og Merkur også (!), og det giver altså lidt af et spring op ad humørstigen.

”Can you feel it”, bragede Michael Jackson ud af bilens højttalere tidligere i dag.

”Yes, I can feel it”, bragede jeg igen.

”Can you feel it? CAN YOU FEEL IT?”

”YES, I CAN FEEL IT! I CAN SÅ MEGET FEEL IT, MICHAEL!”

Rundt omkring mig var der buzz i dag. Folk var glade og snakkesalige. Der faldt sjove bemærkninger hist og pist, mens folket begav sig videre på raske fjed i dagens trummerum.

Venus i Tvillingerne elsker kommunikation. Alt, der har med at snakke, tænke, læse og opleve at gøre. Den er meget nysgerrig og fordi det er Venus kan vi også se en forandring i relationer – i hvert fald for en stund hvor vores forhold til noget eller nogen måske afløses af diverse distraktioner.

Det er ikke noget man som sådan bør være nervøs for, men det er godt at vide at Venus i Tvillingerne mest er til det nye og spændende – især hvis det er intellektuelt stimulerende. Der samles nektar fra alle platforme, være det sig mennesker, hobbyer, ideer, interesser, samtaler eller social media.

Venus i Tvillingerne elsker også spil af alle slags. Brætspil, tenniskamp, spillet mellem mennesker. Vi tiltrækkes af lidt konkurrence og af det funklende. Tvillingerne elsker alt, der skinner – i hvert fald i øjeblikket til der kommer noget andet eller mere skinnende forbi.

Det skal man ikke tage så personligt.

Tvillinge-energi får ofte ry for at være overfladisk fordi den kan hoppe fra det ene til det andet, men det skal forstås som læring og udvikling. Interaktionen med personen, interessen for denne her ting eller hvad det måtte være er såmænd ægte nok mens den varer – men er også glemt når den ikke er der længere. Det er altså ikke lige nu man skal skrive under på et flerårigt medlemskab eller kursus på noget, man lige er begyndt at interessere sig for.

Er vi på romantisk kurs er stimuleringen derfor nu ovre i det sapioseksuelle. De intelligente og veltalende vinder. I hvert fald i nuet. Det er ikke lige tidspunktet at bede om forpligtelse eller ”hvor noget fører hen” for det kan være omskifteligt lige nu.

Venus i Tvillingerne er som BølleBob sang: ”Vi er hverken enten eller”.

Det giver sig selv, at hjernen bliver mere og mere overloaded med al den Tvillinge-energi, så igen er det godt at holde det let og styre forvaltningen af sine mentale ressourcer. Der er intet dybt eller langhåret ved alt det her. Venus i Tvillingerne kan hoppe, danse og flyve. Hun snakker ad h til og på en god dag lytter hun også.

Vi er stadig i de første tre tegn (Vædderen, Tyren og Tvillingerne), som er ”børnetegnene”. Det hele er måske lidt for barnligt eller banalt til de udviklede tegn i toppen, men det er sådan energien er.

Vi er ikke rigtigt voksne, vi er ikke rigtigt børn.

Vi er både og, og hverken enten eller.

Og det bliver vi ved med at være til Venus træder ind i Krebsens tegn den 17. juni og vi skal hjem til mors skørter igen.

Louise

Er du Guldmedlem kan du i databasen under ”månedshoroskoper maj 2024” se hvilket livsområde der aktiveres for dig den kommende måned. Læs for din ascendant for at vide, hvad der allerede ligger i kortene og for dit soltegn for at se hvor du selv kan bruge ressourcer på at udvikle dig yderligere. Månetegnet indikerer primært en indre oplevelse der sjældent vil have et udfald i form af fysisk manifestation.

Kategorier