JUPITER I TVILLINGERNE MAJ 2024-JUNI 2025. EN PROFESSOR I BØRNEHAVEKLASSEN.

Pastel Fun Trivia Night Presentation

Jupiter trådte natten til søndag den 26. maj 2024 ind i Tvillingernes tegn, og flytter således sit heldige, entusiastiske, flotte og lærerige fokus fra et område af vores liv og horoskop til et andet. Er du Guldmedlem kan du se i app´en hvilket livsområde det handler om for dig.

Jupiter er kendt for at komme med gaver, indsigter og muligheder via sine store indsigter – og det er Tvillingerne ikke. Faktisk er de præcis det modsatte (vi er her på Tvillinge-Skytte-aksen, de to tegn er polariteter).

Hvor Jupiter er universitetet, filosofi, højere viden og at se verden i et større perspektiv, er Tvillingerne folkeskolen, facts, logik og hey det ser da meget sjovt ud, det der uden at jeg gider at sætte mig dybere ind i det.

Selv om Jupiter aldrig rigtigt kan være en dårlig indflydelse i vores liv, er det alligevel her Jupiter kan blive lidt forvirret. Når man som Jupiter opererer gennem at se hele skoven oppefra, er det mærkeligt at skulle ned og studere hvert enkelt træ undervejs – hele tiden.

På den måde kan det være en lidt frustrerende transit, hvor man skal frem og tilbage ligesom der bliver stillet spørgsmål, så på den måde kommer vi til at være som en professor i børnehaveklassen. Den kan samtidig også give os virkeligt meget læring og ikke mindst skærpe vores evner til at socialisere, kommunikere og så måske bare tage pinden ud af asshullet og have det en lille smule sjovt det kommende år. Bare lidt. Det er der vist ingen, der dør af.

Ovenstående gælder også hvis man underviser, holder foredrag eller på nogen måde udgiver sin visdom, f. eks som forfatter eller blogger. De dummeste spørgsmål eller kommentarer - og dem vil der være masser af - er de største gaver.

Udfordringen for os alle det kommende år består i, at Jupiter er forbundet til en højere kanal, der ikke taler Tvillingernes sprog. Hvor Jupiter, som har Skytten som tegn og hersker over spiritualitet, religion, jura og filosofi – over alt hvor man har dannet nogle modeller for at navigere gennem livet via højere sandheder har en stor tiltro til universet er Tvillinge-energien slet ikke udviklet til det samme.

Her er vi stadig nede i de dagligdags hændelser, interaktioner og aktiviteter der ultimativt vil danne vores måde at navigere gennem livet på ved hjælp af principper, paradigmer, normer og modeller.
Det forstår Tvillingerne ikke. Tvillinge-energien svarer til en 3-årig, der stiller spørgsmålstegn ved alt og hurtigt bliver distraheret.

Hey se, en ræv!

Er du klar over, hvad der skete i børnehaven i dag?

Tvillingerne vil gerne opfinde den dybe tallerken hver gang og det vil Jupiter ikke. Derfor kan det på lidt abstrakt plan være frustrerende iblandt, om end vi også får muligheden for at stille spørgsmålstegn ved de sandheder, vi selv navigerer gennem livet med.

Det her er et af de sværeste aspekter for mig at forklare i sessioner fordi det er så abstrakt. Det er ikke alle, der ved at de har et mentalt styresystem, de bruger til at navigere gennem livet med – og at det styresystem ofte er funderet på nedarvede overbevisninger, man som voksen med fordel kan stille spørgsmålstegn ved.

De fleste har i dag nok hørt om de-conditioning. At man sætter sig selv i forhør hver gang hjernen lige fyrer en overbevisning af.

”Man kan da ikke leve af at være kunstner!”

”Man kan da ikke have langt hår som 50-årig!”

"Jeg er da for grim/gammel/ung/sort/grøn/hvid til det der"

Og så videre, og så videre. Indsæt selv fastplantede overbevisninger i din bevidsthed her: _______________________________, og stil så spørgsmålstegn ved dem en efter en. Hvor kommer de fra, kan de bruges til noget, passer det til dine egne værdier og er de sande?

Begrænsende overbevisninger hører under offermentalitet som hører under narcissisme, og Saturn i Fiskene bryder sig ikke om noget af det.

I min optik er en af Tvillingernes største fordele deres nysgerrighed.
Tvillingerne stiller spørgsmålstegn ved alt og man kan miste meget ved ikke at gøre det samme. Ved ikke at lytte, tage andres sandhed/budskab/perspektiv ind eller tro, at man allerede ved hvad der bliver sagt eller menes.

En af grundene til, at jeg altid har optaget sessioner er, at der kan være meget stor forskel på hvad jeg har sagt og hvad kunden har hørt (!). Derfor findes det på bånd (hvilket jeg vil anbefale alle, der har lignende funktioner at gøre). På den måde kan man opdage, i hvor høj grad omverdenens budskaber bliver filtreret ned gennem det her hjemmelavede sandhedssystem og ikke nødvendigvis er virkelige.

Den mest åbenlyst smarte måde at bruge denne transit på er selvfølgelig er stille naturlige og uskyldige spørgsmål ved alt, der er ”højere viden”. Spirituelle begreber, religiøse bevægelser og vores egne overbevisninger. Er det måske tid til en opgradering af principper og paradigmer? Kunne meget af det, vi f. eks ser i religiøse skrifter være forældet i forhold til bud og love, vi i dag ville kalde "sund fornuft for voksne mennesker"?

Når jeg ser mine ældre astrologi-bøger tænker jeg ofte, at det er tid til at opgradere f. eks Saturn og Pluto, så de ikke er ”farlige” og ”negative”, men i stedet for moderne mennesker kan bruges til at forstå, at her kan jeg lære noget, opgradere mig selv og smide det, der ikke skal med videre.

I min optik er vi bevidsthedsmæssigt på for højt niveau til dommedagsstilen i de her ”højere sandheder” og med de transitter, der venter resten af dette årti er der uden tvivl lagt op til at køre mere selv og ikke lade sig påvirke "udefra" som et offer - ej heller af transitter, men i stedet udnytte dem optimalt som et voksent menneske med et sundt, mentalt styresystem som fundament.

Jeg tror, at vi vil se en del opgør steder, hvor man har den ”endegyldige sandhed”. Især hvis den åbenlyst fører en et sted hen, der ikke er rart at være. Det er jo fantastisk at styre sit liv ud fra egne principper, men ikke hvis de ikke virker efter hensigten. Så skal der nyt input til og det er Jupiter i Tvillingerne fantastisk til.

Så stil spørgsmål.

Stil spørgsmål som en irriterende 3-årig.

Vi kommer måske ikke frem til ophøjede eviggyldige sandheder, men forstår snarere det hele på et jordnært plan. Det er et år for lommepsykologi, som vi læser det på Gajolæskerne. Derudover lærer vi, når vi spørger, at der er lige så mange sandheder som der er mennesker på jorden.

Og at de alle har ret.

Vi kommer til at tale meget om Jupiter i Tvillingerne det kommende år, og den starter godt med sandhedsserum i form af en trigon til Pluto. Gør man ovenstående arbejde står man meget stærkt mentalt til den bedste Jupiter-transit af dem alle, nemlig når Jupiter bliver ophøjet i Krebsens tegn fra juni 2025.

Det er et godt år generelt for teknologisk udvikling, især vil vi nok se en del nye og lette apps, luftige transportmidler og generelt en mere let stemning. Sådan noget som høreapparater kunne også være fremadstormende. Folk har travlt, det buzzer, telefonerne ringer og vi har mange aftaler. Vi vil lave sjove ting og vi skrider, hvis det er for kedeligt for der sker en masse andet i nabolaget og den nye luftsporvogn ser til, at jeg hurtigt kan komme hen til noget andet.

Endelig vil jeg tilføje, at Jupiter i Tvillingerne er fænomenal for at være kløgtig og hurtig. Den er måske ikke vis som Skytten, men den kan udsmarte alt og alle. Mens Skytten bader i egen ananasjuice med en skvæt arrogance er Tvillingerne allerede 10 skridt længere fremme. Tro mig, du vil gerne være 10 skridt længere fremme med de energier, vi går ind i.

2024 er generelt ikke et år for at være åh så ophøjet og forstående. Med en Nordlig Måneknude i Vædderen også er det ikke året for at play nice, men derimod være som disse ”barnlige” tegn og være hurtig, frisk og legesyg. Måske flabet, men på den der måde børn svarer igen når der er noget, de ikke vil finde sig i.

Bitchy bemærkninger kræver et bitchy modsvar, og her er Tvillingerne fænomenale fordi de giver os charme, der alligevel gør det lidt sjovt og uskyldigt.

Det kan være, at man synes man er for voksen og ophøjet til den slags, men overdreven forståelse og diplomati er bare ikke vejen frem her. De karmiske kort er oppe til omfordeling i disse år, der bliver sat langvarige skæbneaftryk så hvis man dybest set ikke gider have sin rolle som den nok så modne og udviklede voksne/vejleder/coach/terapeut/healer/guru, der ikke selv vinder i livet (!), er det uden tvivl nu man skal ændre på den. Det gælder også, hvis man har rollen som den der er offer for omstændighederne, bliver udnyttet, misforstået etc.

Find ud af, hvilke "sandheder", der ligger under og fiks det i en fart.

Vi ses, venner.

Hvis I er hurtige nok.

Louise Falkenberg

------------

Er du ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ som kan hjælpe dig med at navigere gennem hverdagen og livet på en optimal måde. 
Husk, at du som Guldmedlem kan downloade app´en "Simplero", så logger du ind en gang og derefter har du hele databasen ved hånden på en nem måde hele tiden (se screenshot her). Du kan også finde indlægget lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/100807-jupiter-i-tvillingerne-maj-2024-juni 


Kategorier