VENUS I KREBSEN, JUNI-JULI 2024. FORMAND MAVE.

Orange & Green Illustration International Family Day Instagram Story

Vi har fire væsentlige begivenheder den kommende uge med mandag den 17. juni 2024 som dørtærsklen til nogle meget anderledes energier i perioden efter.

Tvillingerne bevæger sig mod Krebsens skal, både Solen, Venus og Merkur, og vejen dertil er fyldt med sjove aktiviteter, en højnet fantasi, romantisk længsel, kosmisk kreativitet, måske illusioner eller også er vejen bare meget glat.

Heldigvis har vi en fuldmåne i Stenbukken den 22. juni, hvilket nok skal hive det hele ned på et meget jordisk plan, men indtil da er det værd at holde planer og aktiviteter lette og ikke med langtidskikkerten for øjet.

Alt dette kan du som Guldmedlem læse om i de daglige vejrudsigter ligesom de fire skifte den kommende uge også er beskrevet i månedshoroskoperne for mere personlig vejledning. Se link længere nede.

Det første skifte er altså Venus, der mandag morgen den 17. juni 2024 skifter til Krebsens tegn og her har hun det helt fint. Der er trygt, sikkert og familiært, så som altid på denne årstid vender vi hjem til hulen og måske til familien for at lade op og for at bruge tid hvor vi har det bedst.

Det er ret almindeligt, at man mærker Krebsens sæson, når den er på vej. Man kan allerede nu have trang til at lægge sig fladt ned for det store, mystiske ocean. Det er lige som det skal være, for Krebsen er et uudgrundeligt tegn, der kommer med sin egen karma hvert år.

I år er det grundet de her Neptun-kvadrater inden ret vigtigt, at man ikke bruger krudt på historier eller scenarier, der ikke har gang på jord. Krebsen har nogle meget stærke kløer, der kan holde godt fast og den kan endda gro nye kløer frem, når det er nødvendigt – men frem til slutningen af 2024 handler det overordnet om at give slip, som vi ofte har talt om her i biksen.

Mens Venus i Krebsen kan se frem til god hjemmelavet mad, hygge, forskønnelse af hjemmet, gode stunder med biologisk eller selvvalgt familie, så er der også et tydeligt element af at der er noget der ikke kan fungere på den gamle måde længere. Det skyldes også, at Pluto for første gang siden 2008 ikke længere står over for Krebsen og presser til ekstremer.

Den kommende periode kan altså nemt vise os hvor langt vi er kommet i forhold til at føle os sikre. At det måske ikke længere er fysiske eller familiære omgivelser, men at vi er landet i et sikkert følelsesmæssigt fundament i os selv. Sådan et epicenter, der aldrig bliver berørt uanset hvad der sker omkring os. At vi er eksperter på at regulere os selv uden at vi behøver at ty til uhensigtsmæssige reaktioner og situationer.

Derfor er det også oplagt, at vi skal give slip på situationer og remedier, vi ikke har brug for længere. Vores bamser og sutteklude eller den voksne ækvivalent til samme. Det er måske åbenlyst, at vi skal give slip på en gammel rolle i familien, et hjem, et nabolag, en bestemt familiestruktur osv. For nogle er det hjemlandet eller hjemlandets værdier og traditioner. Det kan også være slægtens temaer, historier eller endda arvestykker.

Fordi Krebsen har Saturn som polaritet er det godt ikke at være for kæphøj (og slet ikke egoistisk) nu, samt at føre an med sund fornuft. At fikse noget, der er gået i stykker eller tage de tunge samtaler, hvis det er tid.

Det er vores mave, der fører an i denne tid. Krebsens mavefornemmelse må være en af de mest præcise værktøjer på jorden. Krebsen er og bliver Formand Mave. Ah haha. Ja, den fandt jeg lige på. Det er et godt tidspunkt at finde ting og mennesker, man har brug for og at tage hjertet og maven med i beslutningsprocessen.

Alt afhængig af, hvor meget man har lagt sig i selen i forhold til at navigere og opgradere gennem årets første halvdel, kan der være forskellige grader af vores oplevelse her. Fælles er dog, at alle får noget at trives med og hjælp til at komme fremad. For nogle er der udelukkende grønt lys. Har man det, kan man trygt stole på, at det er det gode resultat fra en god indsats, man selv har gjort. For andre ynder Krebsen at gå lidt tilbage, enten i historien eller til familien for derefter at rykke frem igen på sin egen, specielle måde.

For alle vil Venus i Krebsen gennem sine følelsesbølger vise os, hvor vi kan heale eller manifestere noget, vi engang troede var umuligt.

Venus i Krebsen er sød, blød og vil os det bedste til divaen træder frem på scenen den 11. juli 2024, når Venus går i Løvens tegn.

Louise Falkenberg

-----------------------------------------------------

Du finder månedshoroskoperne lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/90700-maanedshoroskoper-2024  eller i app´en for Guldmedlemmer.

Find vejrudsigten her (for Guldmedlemmer):
https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/90164-daglige-energivejrudsigter-2024 

Ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/ som kan hjælpe dig med at navigere gennem hverdagen og livet på en optimal måde.  

Kategorier