STOR ASTROLOGISK GUIDE TIL FODBOLD-EM 2024 (SPOILER ALERT: AFSLØRER HVEM DER VINDER EM I FODBOLD! MÅSKE!)

Blue and Green Modern Big Match Football Your Story


Træner for det danske herrefodboldlandshold Vædder Hjulmand udtaler i dag til BT, at ”der ikke er noget i sol, måne og stjerner, der indikerer at de (Slovenien) har overtaget”. Han refererer altså til 2. halvleg DK-SLO den 16. juni.

Challenge accepted! Det var der nemlig noget, der indikerede.

DEN 16. – 29. JUNI 2024
Som vi ved fra ugens tidligere blogindlæg, gør Neptun alt glat, magisk og forvirrende for tiden. Det varer det meste af tiden i de indledende runder. Derfor vil vi især i denne uge frem til solhverv nok se nogle virkeligt specielle situationer, specielt når det kommer til teknik og kommunikation. Tekniske forstyrrelser og forvirrende kommunikation er lige vand på Neptuns mølle. Det er magiske og sjove indslag som streakers, selvmål og frierier også, samt alt der har med at heppe på en underdog at gøre. Måske også graverende dommerfejl. Der kunne være nogle virkeligt underholdende kampe og situationer i de indledende runder, hvor det dog kan være svært at holde dampen oppe da Neptun har det med at hive energi ud af menneskekroppe.

Jeg beskrev i sidste uge weekendens energier, herunder søndagens danske landskamp det her med at Venus i kvadrat til Neptun den 16. – 17. juni er sådan lidt sjov. Vi har måske glædet os til noget, men så er det lidt skuffende alligevel, men det er alligevel godt fordi det er sjovt-agtigt. Vi spiller uafgjort med Slovenien, hvilket er lidt skuffende, men hey – Vi er til EM!. Vi er måske med som tilskuer og har booket et hotel, der så superflot ud på hjemmesiden, og så er det en lidt skuffende betonkasse i en baggård når vi kommer frem, men hey – vi er til EM! Og videre i den trubadur.

SLUTRUNDEN
Det er altså lidt af et underholdende cirkus, der venter forude, men kun til den 29. juni 2024, hvor Saturn går retrograd og 1/8-dels finalerne starter. Her ser vi for alvor, hvad der er på spil og hvad der kræves. Der er herfra ikke mere cirkus, men tværtimod lagt op til et meget stærkt spil med en finale, der nærmest bliver på liv og død (fodboldliv- og død) med en Måne i Skorpionen i kvadrat til Pluto. Er du gal en gyser. Der er ingen tvivl om, at det bedste hold vinder i år og at alle er enige om, at det var den rigtige vinder. Men det bliver ikke uden blod, sved og tårer, det er helt sikkert.

MEN HVEM ER SÅ BEDST?
Eksperterne udtaler, at England, Frankrig, Tyskland, Portugal og Spanien er favoritter. Min viden om de enkelte landes fodboldstatus er meget begrænset, dette er kun et underholdende indslag baseret på astrologi, så betting ud fra ovenstående er på eget ansvar. Ikke mindst fordi det kræver mere dybere gennemgange af alle spillere, deres horoskoper, transitter, landet, landsholdstræneren etc og det er alligevel i overkanten for et blogindlæg skrevet lidt for underholdningens skyld (og for at prøve noget nyt), men lidt kan vi dog godt sjusse os frem til på baggrund af ledende profiler og landenes ”sol, måne og stjerner”, som Vædder Hjulmand kalder det.

Det var ham, der startede det her. Hvis han skal udtale sig om sol, måne og stjerner kan jeg også udtale mig om fodbold, haha.

Ah, det er bare gas.

Lad os kigge lidt nærmere på favoritterne.

ENGLAND: Landstræner Jomfru Southgate har den Sydlige Måneknude i passage til hans egen Måne. Han står i 6. hus profektionsår. Samme Måneknude ligger på landets ascendant, hvilket gør ham til en naturlig landstræner - men ikke en vindende en af slagsen. Vinderpokalen (Vædderen) går til ”fjenden” (7. hus). Jeg ville blive meget overrasket, hvis England tager sejren hjem.

FRANKRIG: Jeg behøver kun at tage et blik på Landstræner Vægt Deschamps for at dømme Les Bleus ude. Hvis ikke den Vægt-Sol gør det, så gør Måne-Pluto oppositionen eller Saturn i konkurrent-huset det. Og landets horoskop er ikke meget mindre udfordret. Der skal i hvert fald et TGV eller en Concorde til for at hjælpe Frankrig op på det podium. Finalen spilles jo godt nok på Bastille-dagen, hvilket hjælper på energierne, men jeg vil ikke mene at det kan overvinde de mange tabs-transitter. Jeg ser snarere, at de står i en tid hvor de er ved at tilpasse og modernisere deres forældede strategier og at de er på toppen igen om 9 år.

TYSKLAND: Landstræner Løve Nagelsmann står i 1. hus profektionsår, står i Pluto-opposition og er født den 23. Han er stærk som en okse. Eller en Løve. Landets horoskop er spitzenklasse samt deres transitter. Der står nummer 1 hele vejen rundt. De er SÅ klar og SÅ meget på hjemmebane, altså også astrologisk. Jeg ville sætte mine penge på Tyskland. Det der er gerade aus mod pokalen.

PORTUGAL: Det bliver et nej herfra. Hele vejen rundt. Bare nej. No. Vamos a la playa med dos cervezas i stedet, amigos. Glem det.

SPANIEN: Spanien ligger lunt i svinget, synes jeg. En Neptun-trigon og en kommende Pluto-sekstil til deres Sol hjælper meget. Samtidig har de Sol, Venus og Merkur på deres Måne og Mars. Nice. Very nice. Der vil i hvert fald være meget varme følelser og en stærk trang til at vinde. Mit primære ”problem” her er, at landstræner Tvilling de la Fuente har Neptun i kvadrat til sin Sol. Han får med andre ord ”solen i øjnene” og ser ikke klart, hvad der foregår eller kan måske ikke kommunikere sine strategier skarpt nok. Pluto er dog på vej mod hans Saturn – igen – og kommer om nogle år til Jupiter. Jeg ville sætte mine penge på Spanien i fremtiden, men lige nu er det lidt 50/50.

DANMARKS CHANCER
Danmark er i gruppe med England, Slovenien og Serbien.

SERBIEN har en landstræner, der står i 12. hus profektionsår og Saturn på Sol i 2. hjemkomst. Han skal have lagt en solid indsats i mange, mange år for ikke nærmest at blive ydmyget ved dette EM. Han startede også turneringen med et gult kort, da de spillede mod England. Jeg tror, at vi kan spise Serbien til morgenmad.

ENGLAND har jeg skrevet om for oven. Selv om de måske vinder vores gruppe, vinder de ikke EM.

SLOVENIEN har en mellemting transitmæssigt, hvor de kan gøre meget, men det vil i det her regi alligevel være Sløjvenien. Skulle de mod forventning komme videre, tror jeg at de bliver most totalt.

DANMARK SELV har jo Jupiter hjemme for tiden, hvilket kan hjælpe os igennem selv de værste fadæser! Månen og MC i Skytten er glad i udlandet, men har en del mærkelige transitter her. Jeg tror, at vi vil have en FEST (jeg har selv mange Skytte-placeringer og elsker at være i en lufthavn), så det er muligt at vi går videre til 1/8dels-finalerne, men så tror jeg heller ikke at vi kommer meget længere.

Det kunne dog hjælpe os at gå lidt tilbage i tiden og spille bold, som man gjorde ”engang”. Om det er 80´ernes Danish Dynamite eller lilleput-ligaen ved jeg ikke, men vi kan med disse transitter vinde meget ved at simplificere spillet og gøre det lidt Klods-Hans-agtigt. Lidt som når jeg spillede fodbold med mine brødre som barn og de lavede en tunnel på mig. Sådan noget. Trick-fodbold. Uanset hvad vil vi have en fest. Det er et virkeligt godt år for Danmark i det hele taget frem til juni 2025.

Det, jeg bider mest mærke i er faktisk de her futuristiske ledere, der trækker mest fokus energimæssigt. Spørgsmålet er, om Vandmand Eriksen, Vandmand Højlund, Tvilling Poulsen, Vædder Hjulmand & Co. ikke er i gang med at udvikle fremtidens fodbold. Her taler jeg ikke regler og lignende, men det omkringliggende.

Det, der slår mig ved dette EM (som i skrigende stund lige er startet) er, hvor gammeldags det hele allerede føles. Det er old school. Og det kommer fra en, der ikke har set mange landskampe siden Ivan Nielsen var med i startopstillingen.

Det virker som om alle er trætte af alle. Kommentatorerne er trætte, dommerne er trætte af at have 10 (skue-)spillere i fjæset ved deres afgørelser (derfor må kun anføreren nu kommunikere med dommeren), træneren er trætte af journalisterne, spillerne trætte af Facebook-eksperterne osv osv.

Jeg tror, at vi især fra de mange Vandmænd og kommende Uranus-tvillinger på banen vil få en meget mere ”slap nu af og nyd spillet”-attitude hvilket jeg synes er dem vel forundt. Vandmanden, Tvillingerne og Vædderen bliver altoverskyggende energier fra 2025 og en del år frem, hvilket tegner godt for det danske landshold og Danmark i det hele taget i fremtiden, men det er altså også tre tegn, der er meget lidt diplomatiske. De siger tingene som de er og går deres egne, spændende veje. Jeg ser ikke nogle, der gider alt muligt pis.

Det gælder selvfølgelig også i forhold til selve spillet. Jeg har tit tænkt, at Vandmanden er fantastisk når det kommer til fodbold, fordi de er så dygtige til at genkende mønstre og udnytte en masse selvstændige enheders styrker i et fællesskab. Jeg tænker også, at der nok er mindre hierarki og den slags blandt spillerne end før i tiden (uden at jeg har belæg for at vide det). Vandmanden er dog ikke en udpræget sporty type, da det meste foregår på intellektuelt plan. Derfor kan udholdenheden og den rå instinkt-energi udeblive, hvilket kan gøre fodbold til en anden type sportsgren end hidtil.

Og måske er det meget naturligt. Jeg kommer jo selv fra elitesportens verden og har ofte tænkt, at konkurrencesport er en slags ”mini-krig”. Det er en lovlig måde stadig at tilgodese dyret i os, så vi kan få kanaliseret den der rå energi uden at skulle gå i rigtig krig. Ifølge Martinus vil dyret forsvinde mere og mere som vi udvikler os, hvorfor jeg ikke tror at sportskonkurrencer vil være seriøse på det her plan i en endnu fjern fremtid.

I hvert fald er jeg ikke sikker på, at vi ved dette EM kan holde landsholdsdampen oppe ret længe, men med Jupiter involveret er det værd at tage ja-klaphatten på. Jupiter kører på begejstring, optimisme og entusiasme, og som roligans er det klart det bedste vi kan give landsholdet under dette EM.

Kom så, Danmark! Stå med brede bøge!

MØRKE HESTE
I Dark Horse-kategorien har vi ITALIEN med landsholdstræner Spalletti (åhhh hvor er det fristende at skrive spaghetti), en Fisk med Saturn siddende på kronen. Ikke dårlige chancer her eller i hvert fald et ret godt potentiale. Det vil dog kræve en meget ny tilgang, sådan en der ”gør lidt ondt” – måske også på italienerne ifølge landets horoskop, men de har mange gode chancer for at gøre det godt. Mange.

Tyrkiet kunne være overraskelse, Saturn på MC og virkeligt gode indre aspekter. Det kunne gå ret godt for dem, hvis de lægger sig i selen. Der er ikke meget held at hente, kun godt benarbejde. Hvis de er sløve eller laver for mange fejl, er det ude hurtigere end nogen kan sige doner kebab.

Schweiz har det hårdt. Rigtigt hårdt. Saturn står stille og stirrer på alt hvad deres Jomfru-Sol på 19 grader foretager sig og har for nylig passeret Månen. MC er i Vægtens tegn, hvilket tyder på tab af omdømme og at vi skal ”hjem”. Det er sjovere at være ”hjemme”. Måske er de også sejere derhjemme (Vædder i 4. hus for hjemland) end ude. Jeg gir Toblerone til alle, hvis Schweiz vinder EM 2024.

Nå, det blev et frygteligt langt indlæg, men det var sjovt at skrive.

Måske skulle jeg kigge på Danmarks chancer ved OL også i løbet af sommeren. Det må jeg lige se på.

Og nu tilbage til skærmen,
Louise Falkenberg

#FODBOLD #EM2024 #UEFA

Kategorier