SATURN SLUT JUNI 2024. VELKOMMEN TIL VIRKELIGHEDEN.

Beige Elegant Dream Motivation Instagram Story

Saturn hviler som en tung dyne over os alle i disse dage. Det sker altid inden Saturn er ved at skifte retning, hvilket i praksis sker på lørdag den 29. juni 2024 klokken 21.06.

Når Saturn går retrograd er det tid til det store frikvarter. Klokken ringer ud og vi har fri frem til november 2024. Inden vi får fri vil Saturn dog lige sikre, at vi nu også er klar til at stå på egne ben for selv om det er fritid de næste 5 måneder, er det ikke karma-frit.

Karmaen skal betales eller indkasseres bagefter.

Her i dagene op til skal vi altså til den sidste eksamen. Det er den sidste test, det sidste stykke arbejde. Og det er et kæmpe reality tjek på noget, der har været længe undervejs. Vi forstår måske hvordan det hele hænger sammen, hvilket inspirerer os til at lægge nye planer, at finde en ny strategi for fremtiden.

Saturn vil se os stå på egne ben nu. Vi er måske ikke eksperter som Saturn, men vi har nok data og erfaring til at kunne tage de rette beslutninger, foretage de rette justeringer når støttehjulene tages af over weekenden.

Vi vil dog ikke kunne forudse udfaldet, så det er spild af tid at gætte sig til. Det her handler om processen og mens Jupiter er i Tvillingerne kan vi også forvente, at der er en vis dualitet over den eller de situationer, Saturn tester os i. Vi ser, at der er to sider af en sag eller to sider af et menneske. Vi har måske to situationer at vælge imellem eller skal gøre noget to gange.

Det er de polariteter, der i sidste ende hjælper os til at foretage de rette valg selv om det nok ikke er komfortabelt for nogen. Hvis det ikke var ukomfortabelt, ville vi ikke gøre noget ved det. Det hjælper ikke kun til at lande endeligt dette rette sted, men til for alvor at indse hvad vi er ansvarlige for og hvad vi ikke er ansvarlige for (!).

Hvad er ikke vores bord. Hvis det ikke er vores cirkus, er det ej heller vores klovne.

Fordi Saturn er i Fiskene vil det for mange handle om i hvor høj grad vores drømme hænger sammen med den virkelige verden. Fiskene er vores blinde vinkel, og indeholder arketypisk alt hvor vi saboterer os selv ubevidst.

Det kan være gennem afhængigheder, ved at undgå livet gennem et slør af fantasi og det kan være ved at tro, at der ”altid er noget bedre på vej”. Det er noget jeg ofte oplever, at man gør i den spirituelle verden. Det er jo godt med håb, men tager vi f. eks astrologien er der ikke noget ”bedre på vej”, hvis vi ikke selv har udviklet os til at modtage på den højeste frekvens, hvis vi ikke selv har arbejdet på at bygge scenen til det.

Astrologisk er det ligegyldigt hvilken situation man er i på fysisk plan. Har man f. eks en Nordlig Måneknude (skæbnevej) i Vægtens tegn, har man i dette liv et overordnet skæbnetema der hedder at man skal kunne lave gode aftaler og være god til at forhandle.

Om man arbejder for FN eller sidder i fængsel er ligegyldigt i den sammenhæng. I begge tilfælde skal man kunne lave gode aftaler og være god til at forhandle. Det er kun relevant for vores egen livskvalitet, og det er her Saturn kommer ind i billedet.

Det er jo det, vi kan kalde vores frie vilje. På hvilket niveau, på hvilken præmiehylde vi møder en god transit afhænger af om vi selv har kørt os i stilling til at få det bedste.

Lever vi sundt og ordentligt, danner vi gode langvarige relationer, udvikler os, har vi work-life balance, sørger vi for i bedste fald at skabe noget vi er passionerede omkring og som også kommer omgivelserne til gode. Ser vi til, at vi er økonomisk, fysisk, mentalt, spirituelt og følelsesmæssigt selvstændige osv osv.

Det er jo her basale livsregler kommer ind i billedet.

Saturns spilleregler.

Vores horoskop, transitter osv kan vise vejen, det kan vise vores potentiale og hvad der sker hvornår, men vi skal selv gøre arbejdet. Feedback fra virkelighedens verden er åbenlys. Får eller ønsker man at få rent numeroskop kommer man ikke uden om alt det her – så bliver det bare endnu ”værre” for ingen kan undslippe deres skæbne og et rent numeroskop speeder ikke bare processen op, den sender en i den helt rigtige retning som ikke nødvendigvis er den, vi selv havde forestillet os.

Det er jo heller ikke meningen, at vores hoved skal bestemme. Vi skal opfylde den livskontrakt vi har skrevet med os selv, vi skal spille banen færdig. Det er sjælens arbejde, vi gør.

Lige nu må vi indse hvor på den bane vi er, hvor vi vil hen og hvor mange eller få forhindringer der reelt er.

Louise

Er du Guldmedlem, kan du i databasen se, hvad det betyder for dig og hvilke livsområder, der aktiveres. Se i app´en eller her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/77215-saturn-i-fiskene-2023-2026-og-hvad-det

Er du ikke Guldmedlem? Se hvad du får adgang til i databasen her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/  som kan hjælpe dig med at navigere gennem hverdagen og livet på en optimal måde.

Der er atter lagt EM-opdateringer i fodbold-indlægget: https://www.facebook.com/LouiseFalkenbergDk/posts/pfbid02XPvQR6fBMXRGstaYm7giRuAMk9vn77QkGJcY6Qde5upkjnZJx8mGt3Snictis4Nnl. Jeg har tænkt meget over de østbloklande, der er med i slutspillet og som har "fødselsdag" i dag (25. juni 1991). Kroatien tabte i sidste øjeblik igår (12. hus til Solen), men ville måske have vundet i dag. Slovenien har også "fødselsdag" i dag, og får derved et kæmpe boost og hjælp mod England. Jeg skriver det mere detaljeret i indlægget.

NB! For alle, der er født med Saturn retrograd i deres horoskop er det omvendt. Så er det altså tid til at gå på arbejde frem til november 2024, hvorefter man kan holde "ferie". Du kan altid lægge dit horoskop gratis på louisefalkenberg.dk (der står et lille "R" ud for de planeter, der var retrograd ved din fødsel).

Beige Elegant Dream Motivation Instagram Story

Kategorier