MERKUR I LØVEN JULI 2024. KENDIS ELLER EJ.

Red And Yellow Talent Show Elegant Poster

Min far arbejdede i Danmarks Radio i 40 år (han var kameramand). Jeg voksede stort set op i TV-byen da vi også boede lige ved siden af, og så længe jeg kan huske har jeg undret mig over den status der ligger i at være kendt.

Det kommer nok fra den tid, som ellers var sjov og spændende – man kan se miniLouise i mange børneprogrammer fra 80erne – men som voksen undrer jeg mig stadig over det.

Det gælder især skuespillere. Skuespillere er bogstaveligt talt folk, der lever af at lyve. Jeg har intet imod skuespillere og er lige så underholdt som alle andre af gode produktioner, men det er da mærkeligt at have en høj status i et samfund fordi man er god til at lyve. God til at spille noget man ikke er. Det er da en mærkelig ting, at ens personlige ord så vejer tungere hos folket.

Merkur træder ind i Løvens tegn den 2. juli 2024 og bliver her til den 26. juli. Det er altså et skifte i vores tanker, ideer, nyheder og samtaler. Det betyder også, at det mentale fokus bliver flyttet til et nyt livsområde, hvilket du som Guldmedlem kan læse om i databasen (under ”Månedshoroskoper juli 2024”).

Merkur i Løven er ellers festlig, synes jeg. Den er kreativ, passioneret og romantisk. Den er også selvcentreret, hvilket vi ikke kommer uden om på denne årstid når planeterne passerer gennem ”enebørnene” Krebsen og Løven. Da de har henholdsvis Månen og Solen som planetherskere, skal de som de eneste tegn ikke dele planet med et andet tegn og er derfor mere selvoptagede eller tager mere udgangspunkt i sig selv.

Vi fortsætter altså med at være i hjerte-passionsområdet. Hvem er JEG, hvad vil JEG kreere, hvordan skal JEG pynte på verdenshistorien, spørger vi med Merkur i Løven.

Det, der sker denne gang er dog, at Pluto i Vandmanden står klar med en opposition med det samme. Det vil ske for Merkur, Venus og Solen i denne måned. Der er 3xface off i vente til vores Løve-placeringer.

Pluto i Vandmanden kan ikke bruge ”jeg” til ret meget. Den vil vide, hvordan det vores ego kreerer kan bruges i samfundet for fremtiden. Hvorledes det bidrager til fællesskabet. Hvad er de dybere intentioner? Hvis vores egentlige intentioner var ubevidste indtil nu, sørger Pluto for at de bliver meget bevidste og her skal man være opmærksom på, hvordan Pluto arbejder.

Det er nemlig gennem det, vi kalder ”frygt”. Åh, er jeg nu god nok, åh kan de nu lide mig og min musik og mine malerier og mit XXX.
Det kan de godt, hvis det er kreeret fra et rent hjerte, lover Pluto. Så skal man ikke tænke så meget i smarte markedsføringskanaler og salgstricks. Rene, autentiske produkter sælger altid sig selv. Her behøver vi ikke at lyve.

Markedsføringsmaskineriet der sprøjter tomme kalorier ud hører snarere under massepsykosemainstreamdelen, men den tager Pluto sig af på kollektivt plan senere.

Men hvis jeg bare vil være kendt, hvis jeg bare vil være vigtig kan jeg hurtigt blive sat skakmat af Pluto og fordi det er en opposition, kan det være noget der kommer udefra og får os til at tabe masken. Egoet falder.

Testen er som altid at vurdere, om man ville lave den kunst eller kreere den ting hvis ingen anede, at man gjorde det. Vi vinder kun, hvis vi er ligeglade med om der er et publikum eller nogle købere til vores produkter. Hvis vi ville gøre det uanset, bare fordi vi vil kreere noget der er os.

Jeg er spændt på, om man kan blive ved med at være kendt og derved have indflydelse, hvis man ikke har noget af reel substans at byde ind med. Det samme gælder kongelige generelt og alle der er ”kongelige”, f. eks i forretningsverden, politik etc. Pluto står klar med tunge skyts, det er jeg ret sikker på.

Og er det os selv, der oplever et egotab i denne måned, kan vi være sikre på at vores sjæl vinder. Det er en Pluto-garanti.

Apropos tab har jeg lagt mærke til, at de mandlige skuespillere i Bridgerton må være med i den serie af et rent hjerte og ikke fordi de får mange penge, for det lader til at de er så dårligt betalt, at de mister en knap mere i skjorten for hver gang serien skrider frem.

Ah, det er gas. Jeg kunne sagtens overveje en rolle i Bridgerton mit ringe skuespiltalent til trods, så sig til hvis I hører om en åbning.

Jeg har masser af tv-erfaring fra 80´erne.

Louise

Kategorier