NYMÅNE I KREBSEN, JULI 2024. MÅNEPORTEN.

Blue, Simple, Good Night Phone Wallpaper

Vi når lige at passere midnatten til lørdag den 6. juli, når vi har nymåne i Krebsens tegn. Det sker hver måned og starter altid en ny cyklus, der hvor vi har Krebsen placeret i vores horoskop.

Det er en dejlig nymåne. Månen er hjemme i Krebsens tegn, her er hyggeligt, kærligt og kreativt. Her er trygt og sikkert, og med en trigon til Saturn og senere på dagen en konjunktion til Venus får vi ekstra flødeskum på den kage. Der er fokus på kærlighed, hjem og familie, herunder alt der føles som familie.

Jeg under os godt nok denne flødeskumsnymåne med kirsebær på, ikke mindst fordi den ikke har en afslutning. Den er bare flødeskumsskøn hele vejen igennem resten af året, der kommer ingen fuldmåne i år grundet et måneakseskifte i foråret 2023.

Det, der lige sætter prikken over i´et over det kirsebær på den flødeskumstop er, at Pluto ej heller står i opposition hvilket vi ellers har været vant til siden 2008. Den kamp er forbi, der kommer ingen ræv og tager hønsene. Der er ikke fare i sigte, der er intet at frygte.

Alt i alt er det bare at nyde denne dejlige weekend med skønne, nye begyndelser.

Sidder man så alligevel og vil have den lidt mere avancerede version, kan man selvfølgelig også få den.

Der er nemlig også en faldlem til os. En lyntunnel til et sted med endnu mere flødeskum, kirsebær, i-prikker og chokolade.

Jamen, hvad er det for noget, det her. Eldorado, eller hvad.

Det kan vi godt kalde det. Et velfortjent Eldorado efter mange års mørk tunnel, ikke bare noget vi tilfældigt falder over. Det her har vi arbejdet os frem til og det har ikke været særligt sjovt for vores Krebse-placeringers vedkommende.

Krebsen er det dybeste sted i vores horoskop. Vores ømmeste og mest sensitive punkt. Det er også en af dørene i Zodiakken. Et sted, hvor vi kan ankomme til eller forlade denne jord.

Jeg kalder det for ”Måneporten”.

Et velkendt begreb iblandt berømtheder er Klub 27. Der er mange kendte, der har forladt Jorden som 27-årige. Det er for mig at se fordi de står i 4. hus profektionsår. Det er Krebsens hus, det er IC/Måneporten og hvis man bruger den tunnel, får man altid en rutschebanetur på flødeskum gennem tunnelen. En blød og nem tur lige tilbage i moder kosmos´ arme, og vi er atter hjemme.

Ved denne nymåne kan vi også bruge Måneporten, hvis vi vil. Vi kan bare hoppe ud af noget og ind i noget andet igennem den lyntunnel. Tag et tigerspring, et kvantespring, whatever. Hele vores slægt, hele vores tidslinje følger bare med i den rutchebane. Weee. Tag et foto, armene op. Weee.

Men…

Det skal gøres nu, og i mange tilfælde skal det gøres hurtigt. Det er bare ikke tiden for research og planlægning. Den tandbørste kan købes på det fly eller der er nok noget tøj ved endestationen, hvis man ikke kan nå hjem og pakke først.

Men Louise…hvis det nu er sådan en hyggenyggeputtenussesødogblød nymåne, hvorfor skulle jeg så springe nogle som helst steder hen?

Fordi vi står i et Drageår, min ven. Det er her vi opgraderer og det er her vi har muligheder af kvalitet. For nogle er det her den eneste chance, den eneste gang muligheden er der. Den eneste gang, man bliver spurgt eller inviteret.

Så tag lige et kig rundt i pandekagehuset igen. Er det trygt fordi der er nostalgi, fordi det er velkendt – men er der ikke noget liv? Sidder man fast i gamle mønstre igen? Er kulisserne noget vi kender rigtigt godt, men som allerede begynder at kvæle os? Begynder fortidens skygger at tårne i horisonten?

Kom op fra den sofa, chef. Op til noget bedre, noget smartere, noget mere effektivt. Krebsens tendens til at holde fast i noget forældet og dødt med sine kløer er legendarisk og det er bare så ærgerligt at misse de fantastiske muligheder, der for en sjælden gangs skyld præsenterer sig. Det er så ærgerligt ikke at kaste sig igennem Måneporten inden den lukker igen.

Ja, jeg forstår det. Jeg ved det godt. Så snart man begynder at navigere via sin autenticitet, bliver man en trussel for omgivelserne.
Hov hov, hvorfor stikker den person nu pludselig udenfor. Her har vi regler for, hvordan man gør livet. Du skal overhovedet ikke så meget som overveje at klippe hækken inden Skt Hans.

Krebsen bryder sig ikke om trusler. I Krebsens sæson må man ikke tage følelsen af sikkerhed fra folk, uanset hvor illusorisk den måtte være. Man kan ikke komme her med sin individualitet og være en trussel mod hjemmet, familien, nabolaget, eller sågar hjemlandet.

Det kræver mod at være ægte individualist, men med en Pluto der snart for alvor sætter sig i Vandmanden, bliver det jo netop vores individuelle og autentiske vej, der vinder. Der vil steder og situationer og relationer uden bevidsthed, hjerte og ærlighed blæse væk alligevel.

Hvis Pluto i opposition til Krebsen de sidste mange år har givet os noget, så er det forståelsen af, at vi kan stole på os selv. At den emotionelle sikkerhed er i os selv og ikke i omgivelserne.

At hjertet er med ved denne nymåne og i denne tid betyder ikke, at man er svag, men tværtimod er stærk, konkurrencedygtig og strålende. Det er åbenlyst at se, hvor hjertets vibration ikke er med.

Hvis man finder sig selv i gamle, trykkende situationer er det nu man skal rykke inden man bliver kvalt i den dyne. Det, man tænker at gøre ”en skønne dag” er nu. Vi har alle muligheder for at designe noget permanent af højeste kvalitet, og det er sjældent at vi har det.

Bare hop. En hurtig pirouette i stuen og så ned i den flødeskumstunnel.

Hele vejen igennem Måneporten.

Hele vejen til stjernerne.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du i databasen under ”månedshoroskoper juli 2024” se hvilket livsområde der aktiveres for dig den kommende måned. Læs for din ascendant for at vide, hvad der allerede ligger i kortene og for dit soltegn for at se hvor du selv kan bruge ressourcer på at udvikle dig yderligere. Månetegnet indikerer primært en indre oplevelse der sjældent vil have et udfald i form af fysisk manifestation.

Bliv Guldmedlem her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/

Jeg har lavet en kalender med kommende begivenheder, du kan lægge dem direkte i din egen kalender hvis du vil: https://www.louisefalkenberg.dk/kalender

Kategorier