Den 8. – 15. juli 2024. Badeferie.

Turquoise Photo Travel YouTube Thumbnail

Den kommende uge er dejligt neutral på grænsen til simpel dog med en overvægt af positive aspekter. Det er primært en tid for afslapning, hygge og sjov.

Ugen efter er spækket med stjernetransitter, der øger intensiteten og aktivitetsniveauet, men også overordnet fører os frem til nogle af de største karmiske afslutninger i vores liv. Der kan være meget der bliver forløst ved den potente fuldmåne lørdag den 21. juli, måske efter mange år eller mange liv.

Med Neptuns slør trukket til side kan vi allerede nu sagtens se, hvor det ikke kan mere og det er helt fint bare at lade tingene opløse sig selv. Bare skylle væk fra stranden og ud i havet. Der er bare ikke mere at sige, der er ikke mere at gøre.

Hvis det ikke hører til vores dagligdag i fremtiden er det fint at lade det være – det er i hvert fald bedre end at spekulere eller bekymre sig i timevis over noget, der aldrig bliver en del af vores liv.

Omvendt kan der også sagtens være sat nye scenarier og mennesker op, sikkert helt af sig selv. Man har måske allerede fået et nyt job eller mødt en ny person, man virkeligt godt kan lide og har tillid til.

Det er nødt til at være det bedste nu. Krebsen og Løven, som vi kommer til næste gang, er stærkest når de har det bedste af det bedste.

Med den Plutopassage i Stenbukkens tegn gennem 15 år og som nu er ved at lukke ned, tror jeg at vi får svært at finde andre mennesker at udleve karma og psykologiske processer med, i hvert fald hvis de skulle være gjort for længst og vi eller nogen bare stadig ikke har fanget pointen. Ingen grund til at brokke sig eller lave sig selv om, det er bare naturlige, karmiske afslutninger.

For mig at se er de nye personer dem, der har gjort det til tider meget svære arbejde med sig selv i den Plutopassage, og som nu er klar til stærke relationer bestående af to individer der sagtens kan stå hver for sig, men er bedre sammen. Det bliver det største tema med Pluto i Vandmanden fra nov 2024-2044.

Vær den bedste, vælg det bedste og gå med det bedste.

Det andet kan sagtens skylle ud i havet eller bare opløse sig selv.

Det er lige som det skal være.

Louise Falkenberg

Kategorier