Den 26. november – 2. december 2018: Årets heldigste uge, men VENT med julegaverne.

Intet mindre kan gøre det. Årets heldigste uge venter forude. Der kan vente mange gode oplevelser og åbenbaringer, og så skal vi huske at der også er noget, der hedder held i uheld. Mere om det længere nede.

Vi ved allerede, at imorgen mandag er årets heldigste dag. Med så meget brændstof på, at det kommer til at vare det meste af ugen. Vi har så meget Skytte-energi nu, at entusiasmen er stor, men det er risikoen for at brænde ud også. Pas på med at overgøre tingene.

Neptun går også direkte efter 5 måneder i retrograd. Neptun handler om den spirituelle del af os selv, om vi er ”vågne” eller ej. Graden af bevidsthedsniveau, om man vil – ofte symboliseret gennem chakraerne som egentlig indikerer grader af bevidsthedsniveau hos et menneske. Helt fra at operere ud fra dyriske instinkter til at være oplyst.Neptun i et fødselshoroskop er en stor hjælp for en astrolog i forhold til, hvordan man kan servere horoskopet for en kunde. Der er voldsomt stor forskel på folk, derfor ser jeg også på det inden en numerologisk session. Nogle gange er der hul igennem til alle personens energilegemer, andre gange er det som at trække en slæde på asfalt.

Neptun i sin ”lavere” form, altså ikke så veludviklede form hos et menneske, handler som regel om sådan noget som illusion, bedrag, løgn. I den ”højere”, altså udviklede, form taler vi guddommelig kreativitet, inspiration på den store klinge og psykiske evner, f. eks at man er naturligt clairvoyant. Kosmisk kærlighed som kan føre til selvopofrelse. Numerologisk er 7´ere Neptun-baserede, altså hvis det er din grundvibration, hvis du er født den 7., 16. eller 25. i en måned, hvis du er født i juli eller i et år, der giver 7, f. eks 1978 (fordi 1+9+7+8=25 og 2+5 = 7, man reducerer altså og taler tværsum her).

Når Neptun så går direkte, så vågner vi. Vi vågner der, på det livsområde hvor vi var ubevidste, sov eller bedrog og selv og måske andre. Der hvor vi er klar til at hive bindet væk fra øjnene.

Som altid kan man bruge energierne eller lade være. Neptun, der stationerer for at gå direkte, er altid meget kraftfuld for alle. Det er især første halvdel af ugen, hvor vi har en enestående chance for at ”vågne” op. Det kan være alle slags indsigter lige fra ”ah men, jeg GIDER jo ikke det her job mere” når man møder ind mandag morgen til ”jeg samler uldtæpper ind til de hjemløse fordi jeg er sådan et godt menneske”. Her kan selvbedraget være, at du i virkeligheden trænger til opmærksomhed og et ego-boost. Det skal ikke forstås negativt, bare at man har mulighed for at lære sig selv bedre at kende her.

Det gode ved de faser er jo, at når man bliver bevidst om noget på jordisk plan, så er transformationen som regel allerede i gang. Det ved de fleste, der har været til session hos mig, f. eks. Det, der for menneske-selvet måske virkede som en pludselig indskydelse kan have ulmet længe og omgivelserne transformeret, måske over flere år hvor der er blevet skiftet ud i interesser, job, kæreste, venner osv, men det er først nu man får klarhed over hvordan og hvorfor, de ting er sket.

Mars er for tiden i Fiskene og derfor i harmoni til Saturn i Stenbukken. Ved du hvad det er – det er den fantastiske kombination af guddommelig inspiration, kosmisk kreativitet, at kunne visualisere sine inderste og største drømme, ønsker og mål (hvilket Solen i Skytten i den grad også hjælper os med), men på en måde så det er med jordforbindelse. Saturn-indflydelsen gør, at det rent faktisk kan lade sig gøre, det kan manifesteres. Dine inderste drømme kan med andre ord blive opfyldt.

Det er at kunne have tiltro til skæbnen, hvilket Jupiter i Skytten beder os om. At have tillid til de højere magter. Med Saturn i Stenbukken siger man måske ikke lige op mandag morgen, det handler om at få åbenbaringen. Indsigterne, der kommer i ugen, er halvdelen af processen. At man bliver bevidst om noget, at man er klar til at blive klar over hvor tingene ikke helt er, som man ønsker dem.

Der hvor du sov, kan du nu vågne og langsomt begynde at rykke på det. Dag for dag, skridt for skridt mod en bedre fremtid.

Det er en uge for at få de rette sandheder, de rette åbenbaringer, de rette muligheder. Du er på rette tid og sted, også selv hvis det ikke ser sådan ud ved første øjekast. Det kan meget være "blessings in disguise", held i uheld.

For de her sandheder og indsigter kan også komme gennem andre mennesker. Gennem samtaler og relationer. Venus er i opposition til Uranus for tredje og sidste gang nu. Første gang var medio september 2018, anden gang omkring Halloween 2018. Vi kommer nu altså igennem de samme emner for at få den endelige indsigt, ikke mindst understøttet af Merkur i retrograd. En retrograd, hvis ubarmhjertige le indtil videre har høstet min Surface Pro, min bil og mit elskede Bluetooth-headset. Damn you, sir.

Forskellen er, at Venus nu er i Vægten hvor vores planet for kærlighed, skønhed, relationer, familie og værdier er helt på hjemmebane, så det bliver lidt lettere da Venus er meget tung i Skorpionen, hvor hun var de første to gange og så i retrograd. Og så alligevel ikke for Uranus har retrogradet sig tilbage i Vædderen hvor den nu befinder sig på den såkaldt anaretiske grad, nemlig 29. grad. Den kritiske grad, kan vi jo også kalde den.

Uranus er lyn. Indsigter, der kommer som lyn fra en klar himmel. Vi kan regne med klarhed. Det er wauw. Wow. Ahaaa. Det er SÅDAN, det hænger sammen.

Og så lige en fodnote: Vægten handler også om skønhed. Uranus i Vædderen er rebelsk, impulsiv og utålmodig. Kan du se hvor det bærer hen? Det er ikke ugen for at få en vild punkerfrisure hos frisøren, for at få tatoveret en kæmpedrage hen over ryggen fordi det bare er det fedeste, at få en skønhedsoperation (!) eller at få en helt ny tøjstil der bare slet ikke ligner noget, du har haft før. Ikke at noget kan blive værre eller motherfucking grimmere end moden som den er nu, de der mom-jeans etc...arghh hvor er det stygt at skulle se igen. Nogle af os var jo i live i 80erne og 90erne, jeg har sgu ikke brug for at blive trukket igennem det øjenbæmudder igen. Fucking Pluto i Skytten-generation, mand, haha.

Nåh men, ihvertfald – dårligt tidspunkt for impulsshopping. Og impulserne vil være der og de er stærke. Det kan du godt regne med. Det kan let være en stærk trang til at foretage en eller anden dramatisk forandring af udseendet og jeg ved godt, at jeg nok skriver for døve øren for man vil være ligeglad med om det er fedt eller smart eller sundt eller om man fortryder det senere (det gør du). Er du med på bevidsthedsvognen, kan det være værd at se på om trangen til ydre forandring i virkeligheden handler om at man har noget rebelsk inde i sig, der gerne vil frem og så manifesterer sig som noget på ydersiden. Altså – dårligt tidspunkt for impulsshopping, men interessant uge for overraskende kærlighedserklæringer.

Og julegaver...har du kronisk dårlig samvittighed over, at alle andre blogger-moms havde deres sustainable økogaver klar allerede for en måned siden, så fortvivl ej. Energierne i år understøtter i den grad os latecomers. Indtil medio december ville jeg ikke bruge for meget tid på julegaver, faktisk er der langt bedre chancer for at finde gode gaver jo tættere man kommer på den 20., 21., 22. december, men det er selvfølgelig et spørgsmål om, hvor meget is man har i maven. Og hvor længe tanken har åben.

Puha et langt indlæg...der sker bare meget i denne uge. I slutningen af ugen retrograder Merkur tilbage i Skorpionen, så her er det godt virkeligt at lægge mærke til hvad der sker og hvad der kommer op af tanker. Især hvis det har forbindelse til starten af november 2018. Vi kan regne med, at hemmeligheder kommer for en dag, både i medier  og i egen dagligdag. Der, hvor vi ikke længere vil have bind for øjnene, kommer de sande indsigter. Og efter denne uge kan man bare ikke længere gå rundt om den varme grød og ikke være helt sikker på hvordan det er med den og den situation osvosv.

Det gode er, at Solen og Jupiter jo rejser sammen, så uanset hvilke indsigter og sandheder du får serveret i denne uge, så er det GODT. Det er en GOD ting, det er BEFRIENDE sandheder. Skytte-sandhed er af den slags, der ændrer vores liv. Og kun til det bedre, det lover jeg dig.

Og husk så det skrabelod eller den lottokupon her i starten af ugen. Eller bare noget, der kan sende noget godt din vej.

Held og lykke (ha, som om vi får brug for det),

Louise

 

Kategorier