MERKUR I KREBSEN JUNI-JULI 2023. PÅ DYBT VAND.

Beauty Lighting World Ocean Day Instagram Post (1)

Vores kommunikationsplanet Merkur er aldeles flyvende for tiden, hvilket gør at der er fart på de ting der sker.

Jeg ved ikke med jer, men her synes der sker 100 ting på én gang. Det går stærkt, nogle skal snakke med nogle, der skal tænkes, mailes, forhandles, løbes.

Når Merkur som nu så er faldet ned i Krebsens tegn får kommunikationen dog en anden nuance. Krebsen er et vandtegn, så nu er der mere hang til at kommunikere gennem følelser og intuition.

Facts, logik, tal og ord kan ikke trænge igennem den der meget stærke mavefornemmelse vi har omkring noget eller nogen.
Mavefornemmelsen er god – bliv ved den – især nu hvor Månen træder ind i et andet vandtegn, nemlig Skorpionen, og Neptun er ved at gå retrograd i det tredje og sidste vandtegn, Fiskene.

Har man meget vand i sit fødselshoroskop er det her jo som at flyde med under solen i en gondol gennem Venedigs stræder, og har man ikke kan man måske få en fornemmelse af, at man ikke helt ved hvad der foregår. Tallene hopper og danser, ordene bliver måske skrevet eller sagt – meeeen alligevel er det som om det ikke helt handler om dem.

Så meget vand og absolut intet luft i de nuværende energier kan være meget drænende. Man er flad, har lyst til at trække sig tilbage og være alene med det, der rumsterer indeni eller bare nyde selvomsorg. Ord som drænet, oversvømmet, overvældende, flyde med, flyde ovenpå, følge med strømmen etc kommer op.

Vær opmærksom på, at Månen hersker over Krebsen og da Månen meget ofte skifter humør gør vi også og at det derfor ikke nødvendigvis er en tid for store beslutninger.

Merkur i Krebsen er ikke god for at skelne tanker fra følelser og de kan være meget store eller dybe for tiden. Vi har måske sværere ved at sove og har store drømme.

Fordi der ikke er luft i energierne er det svært at udtrykke sine tanker, ideer og følelser – men føle dem, det kan vi.

Fuldmånen i Stenbukken i næste uge vil tidsnok vise os, at der altid er mere vi kan gøre. Mere vi kan tage os af, mere arbejde.

Merkur i Krebsen sammen med Solen her lægger primært op til at tage sig af egne behov og måske familie, bolig eller børn. Det er en meget kreativ periode, godt for at lege med farver, stoffer og måske madlavning. Se film, spil musik, dans etc. Tage sig godt af sig selv og sit helbred.

Merkur er i Krebsen frem til den 11. juli hvor fokus meget hurtigt skifter fra introvert til ekstrovert når Merkur træder ind i Løvens tegn.

For nu handler det om at være med os selv, vores følelser, vores inderste og vores nærmeste.

Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du i databasen se hvilket livsområde der er aktiveret for dig i perioden - kig under "månedshoroskoper juni 2023" :)

Kategorier