Louise Falkenberg

 

Louise blev født i København i 70´ erne. Hun rejste som meget ung ud i verden og har siden boet i bl.a Frankrig, Spanien, Marokko, Italien og Indien.

Uddannet akademiker (BsC in Medialogy fra Aalborg Universitet) samt Multimediedesigner. Har haft en del lederstillinger gennem tiden, især omkring opstart af virksomheder, projekter, destinationer, events, restauranter o.a.

Har været selvstændig siden 2008 og har livslang passion/erfaring for business.

Gradueret sort bælte 5. dan i Taekwondo (mestergrad), tidligere landsholdskæmper og Danmarks første kvindelige internationale dommer med mange store internationale stævner bag sig, herunder VM, EM, World Games, Summer Universiade (Universitets-OL) og mange andre. Louise har som den eneste kvindelige danske dommer gennemført kvalifikationen til OL. Har haft egen klub i Vanløse i mange år.

Uddannet astrolog og numerolog, og har brugt det i sammenhæng med forretningsudvikling samt livsstilsdesign siden 2016. På louisefalkenberg.dk kan du læse meget mere, købe bøger, kurser og medlemskab i shoppen eller tilmelde dig nyhedsbrevet sammen med 6000 andre og få gratis updates, når vi har et skifte i energien. Du kan også følge med på Louise Falkenbergs Facebookside og YouTube-kanal (se links nedenfor).

Louise er kendt for sin underholdende og jordnære måde at forklare, hvordan energierne har indflydelse på os i praksis i dagligdagen.

Louises Facebookside Louises YouTube-kanal Se shoppen Læs bloggen Lær astrologi og numerologi med Louise