Snart halvvejs igennem Merkur retrograd + indlæg nummer næsten 1000

Pastel Official Memories Travel Instagram Post

Merkur er snart halvvejs igennem retrograd, hvilket altid letter på energierne. Vi er da på vej ud af skoven, mod lysningen og ikke på vej ind i mørket længere. Efterhånden som april 2024 går på hæld kommer vi også ud eklipsesæson, Mars-Saturn konjunktionen og Uranus-Jupiter mødet.

Der sker meget på kort tid, også inde i os, hvilket for mig at se er lidt af en genfødsel hvor vi kan nyde en kommende Tyrens sæson mere end normalt i år. Det er nogle dejlige energier, der venter.

Tak for jeres gode og sjove indslag om Merkur retrograd. Til dig, der købte bil, kom jeg i tanke om dette blogindlæg jeg skrev i juli 2019, hvor vi også havde Merkur retrograd i eklipsesæson. MR er altid de samme regler, uanset hvad. Jeg må tilbage og se om min bil stadig spøger på bilkirkegården, haha.

Du kan læse det gamle blogindlæg her, måske mest for underholdningens skyld, måske fordi der er tråde til den tid for knap 5 år siden.

Merkur retrograd juli 2019: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/60972-merkur-retrograd-juli-2019-genopstandelse

NB på blogindlæg før oktober 2021 mangler der nogle gange billeder og links virker ikke. Det skyldes, at jeg skiftede til en ny platform der, og selv om jeg kunne få mine blogindlæg med over, så peger linksene til det gamle site og billederne kom ikke med.

Teksten er heldigvis det vigtigste og i skrivende stund har jeg nået 985 blogindlæg på 8 år!

Blogindlæg nummer 1000 må derfor være en speciel fejring, når vi om kort tid kommer dertil 😄🔥🎉🎶🌞🎵

Coming up: Bedste datoer 3. kvartal 2024 (for Guldmedlemmer)

God dag,
Louise Falkenberg

#throwbacktuesday #merkurretrograd

Kategorier