DEN MEST INTENSE UGE I 2023

Red Black Umbrella blowing in the wind Illustration National Umbrella Day Poster

Det er store skiftedag, og det er nogle gevaldige forandringer mange af os står over for. Det er primært positivt om end nødvendigt at tage eller fortsætte en vej, der får os endnu tættere på det, der står vort hjerte nær.

Den kommende uge er den mest intense i hele 2023, og selv om det handler om os selv er der ikke så meget at tage personligt. Det er bare Pluto i opposition til dagens nymåne og kvadrat til de måneknuder, der nu skifter som på sin egen sort-hvide måde viser, hvad der er et ja og hvad der er et nej.

Igennem ugen vil der komme styrketests, for nogle er det et marathon at skulle igennem, for andre er måske nogle lidt hårde dage med ferie, familie, arbejde, træning etc. Uanset hvad er det godt at vise universet, at man er sin opgave voksen og kan være den store i alle sammenhænge.

Hvis det kan trøste nogen, så er der ingen der får hvad de ønsker sig lige nu.

Ingen.

Det er måske frustrerende eller negativt, men det har et formål. Der er noget vi mangler at gøre eller udvikle på, et trin vi sprang over tidligere på stigen.

Det gode ved Pluto er, at transformationen sker hurtigt og man bagefter føler sig uovervindelig.

Udover præcision og for alvor at lytte til sin krop og instinkter i forhold til hvor man nu skal hen, så er den nemmeste vej gennem dette at glide igennem.

Glide igennem med rent sind, venlighed, mildhed og effektivitet. Et virkeligt godt tidspunkt for udrensning, det kan være fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, men sågar også digitalt, gældsmæssigt, give tøj væk, rydde ud i skuret/loftet/kælderen, slette gamle mails, billeder, cookies og hvad ved jeg.

Som vi siger for tiden: alt der ikke er magisk eller hvor magien ikke kan komme til sin ret er vores job at fikse.

Jagten på X er gået ind, for mange af os vores livs jagt eller drømmemål.

Link til blogindlæg samt til Guldmedlemmernes database:

Se hvad måneknudeskiftet og nymånen betyder for dig personligt under "Månedshoroskoper juli 2023" her (for Guldmedlemmer): https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/73222-maanedshoroskoper-2023 

Online-foredrag om Den Nordlige Måneknude i Vædderen og hvad det betyder for dig personligt (for Guldmedlemmer): https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/62768-online-foredrag 

Blogindlæg Den Nordlige Måneknude i Vædderen frem til januar 2025: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/88698-den-nordlige-maaneknude-i-vaedderen-juli 

Blogindlæg dagens nymåne i Krebsen: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/88755-nymaane-i-krebsen-den-17-juli-2023 

Louise Falkenberg

Kategorier