ENERGIERNE SLUT JULI – MEDIO AUGUST. KAOS & GENNEMBRUD.

HAPPY WEDDING (Poster)

Det er mildest talt nogle vanvittige uger vi går ind i. Intense og kaotiske, men også spændende og ikke mindst autentiske. Forvent overraskende nyheder og forandringer til højre og venstre. Det er globalt, det er i vores eget liv og endda i vores eget indre.

I aften torsdag den 28. juli har vi en længe ventet nymåne i Løven, som bringer os alle noget fantastisk. Læs om den her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/73592-nymaane-i-loeven-den-28-juli-2022-lige (er du Guldmedlem læs om den i månedshoroskopet for juli her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/48593-maanedshoroskoper-2022

Happy Valentine's Day. 14 February. Instagram Story

Vi er også meget tæt på den historiske Mars-Uranus-Måneknude konjunktion i Tyrens tegn, som vil være på sit højeste den kommende uge. Læs om den her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/73153-en-historisk-konjunktion-i-tyrens-tegn (er du Guldmedlem læs om den i månedshoroskopet for august her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/48593-maanedshoroskoper-2022 ). Den fyrer op under grillen for alt det her, så vær opmærksom på at tingene kan eskalere ekstremt hurtigt i disse uger.

Italian Pasta Recipes Instagram Post
Jupiter går retrograd i aften hvilket resten af året giver os alle en chance mere for den store drøm. Der skete meget i foråret 2022 under Jupiter-Neptun konjunktionen (læs om den på bloggen her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/69995-jupiter-neptun-konjunktionen-april-2022 ), og der kan være noget vi missede eller slet ikke kunne overskue på det tidspunkt i forhold til vores store livsdrømme.

Jupiter når tilbage til Fiskenes tegn okt-dec hvor vi afslutter det gamle helt og aldeles, pakker det sidste af fortiden sammen – langt om længe, vil de fleste af os nok sige – og gør klar til nye, store drømme fra 2023 og det er drømme af den største slags for os alle. Det er ikke nu man skal være beskeden eller bedrage sig selv i forhold til, hvad man ønsker af livet.

De kommende uger vil være springet efter en lang og ulmende proces. Har du været sløv i betrækket er tilløbet kortere – men det er der og det er det vigtigste. Vi har ikke noget der ligner disse energier for at kunne skabe så hurtig og autentisk forandring de kommende år og for nogle er det helt ærligt sidste eller eneste chance.
The chance of a lifetime.

Det gælder også selv om man ikke aner hvordan man skal få skruet det hele sammen, eller det hele er nyt, ukendt og usikkert. Det er lige som det skal være for nu.

HAPPY WEDDING (Poster)
Er du omvendt en af dem, der har forberedt sig og har dokumenter klar, penge sparet op, erfaring i bagsmækken og en healingsproces der er nået langt nok osv burde portalen til næste dimension være åben og åbenlys her. Den port er gigantisk og den er velfortjent. Godt gået, stort tillykke.

PS Link til salg af personlige årshoroskoper aug 2022-aug 2023 kommer ud i løbet af dagen. De sættes til salg kl 20.00 duttelut, jeg beklager at der igen er loft på antal, men jeg har også nogle bøger og andet der skal gøres færdige i august. Derfor er det først til mølle og når man det ikke denne gang må man prøve næste gang.

Du får mail med direkte link til at købe produktet hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet på https://www.louisefalkenberg.dk/ , så gør det nu hvis du ikke allerede er tilmeldt. Her kan du også læse hvordan du bliver Guldmedlem.

Det er nyt, det er spændende, det er stort og det er vores helt personlige eventyr :)

God weekend,
Louise

Kategorier