I LØVENS TEGN, JULI-AUGUST 2023. SUPER TROUPER.

Black Gold Luxury Tropical Leaves Black Friday Instagram Post

Solen træder i nat ind i Løvens tegn og kommer således hjem for at skinne lys og varme den kommende måned. Solen elsker selvsagt at være her, og med så meget Løve-energi for tiden og nu også en Nordlig Måneknude i Vædderen er der stadig fokus på hvad vores hjerte begærer.

Vi kommer dog ikke udenom, at det med selvsamme energier og en Venus, der går retrograd næsten samtidig (se link nederst) og en Lillith i Løvens tegn kommer til at være på den meget, meget ægte måde. Det kan man synes er fedt, men det er ikke alle der vil være forberedte på at autenticiteten tager et nøk opad.

Lillith er kraftfuld fordi hun er ægte. Det er den mørke, feminine side. Den guddommelige skabende kraft. Det er altså her hvor det ikke er Venus og derfor ikke særligt poleret eller endda kønt. Venus er sat bagom dansen, hun er retrograd og nu på den Sydlige Måneknude som er det vi bevæger os væk fra.

Lillith og Mars har overtaget, så det er mere en vild fødsel med aftryk over det hele end det er et fint lille planlagt kejsersnit. Det er meget rå følelser, ur-instinkter, jalousi, grådighed, stærkt begær eller hvad det handler om for en selv.

I samme boldgade ligger jo skammen – ikke at det er noget at skamme sig over, det var det i hvert fald ikke før Lillith blev introduceret som Eva i Biblen og andre jumbobøger og dermed gjort ansvarlig for syndefaldet .

Der er et stort kollektivt opgør her for tiden hvilket nok ikke er gået manges næse forbi. Nu da vi er styret af Mars er der no more mr nice guy.

Eller girl.

Løven er Solens tegn så projektionerne bliver plastret ud til højre og venstre, for nogle på en lidt voldsom måde – især hvis det har været undertrykt længe.

Chiron går også retrograd i disse dage, så det bliver nogle ømme punkter folk kommer til at reagere ud fra.

Det er altså en lidt overdrevet Løve-sæson der er udsigt til og sikkert noget vi har brug for. Vil man navigere rimeligt karmafrit igennem er det vigtigt at huske, at det her er meget selvcentrerede tegn. Det, vi projicerer over på andre handler altså om os selv.

Det er vores perspektiv, vores følelser, vores smerte. Ikke den anden eller de andre. Overhovedet.

Og her kommer den gode Vædder-kanalisering ind i billedet for Løven hersker også over kunst og kreativitet. Hvor mange store kunstværker er ikke begået på stærke følelser være det sig malerier, sange, skuespil eller bøger? Det er her vi tager de store følelser og kanaliserer energien til noget kreativt.

Forleden skulle jeg lave en koreografi til en ABBA-sang til min egen kreative hobby som danse-instruktør i et fitnesscenter. Det var i hvert fald min plan indtil jeg hørte sangene igennem.

Er I KLAR over hvor negative Abba-sange er? Prøv at tjekke de tekster ud, haha. Jeg har nogle rammer jeg skal koreografere inden for (så det passer til et dance fitness-hold) og min egen stil er meget happy og upbeat, så jeg kunne kun bruge Super Trouper da det var den sang med mindst negativitet i (kun 8 takter).

Min pointe er, at der er mange store værker der er skabt på baggrund af stærk lidelse eller endda mentale og følelsesmæssige udfordringer, vi i dag har en højere bevidsthed omkring. Kender psykologien bag. Af den grund er frekvensen måske for lav til udgivelse med Lillith involveret, i hvert fald hvis man vil kanalisere sin egen kreativitet her, men terapeutisk er det helt sikkert noget, der virker.

Det, vi også primært har i luften nu, er her-og-nu-energier. Man behøver ikke at vide hvor noget fører hen og hvad det hele skal ende med. Måske er det bare en kreativ eller romantisk fase, især med Venus retrograd.

Det, vi har nu, er kærlighed, passion, kreativitet og det er frem for alt ægte. Det er godt at tjekke ind med sig selv mindst én gang om dagen om man foretager sig noget, der står ens hjerte nært (eller fører til noget, der står ens hjerte nært).

Med Mars i Jomfruen kan det være ret beskedent eller endda ydmygt. At strikke lidt, danse, nusse rundt i haven, synge eller drikke the af sin yndlingskop.

Uanset hvad det handler om for en selv er der fokus på nydelse.

Løven er nydelse, sjov, kunst og kærlighed.

Kan man holde det her og nu og kanalisere sit eget indre ud på en hensigtsmæssig måde er alt super trouper mega duper.

God weekend,
Louise Falkenberg

Er du Guldmedlem kan du under ”månedshoroskoper juli 2023” i databasen se hvad Solens indtræden i Løvens tegn og Venus retrograd betyder for dig under denne dato.

Den Nordlige Måneknude i Vædderen juli 2023-januar 2025: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/88698-den-nordlige-maaneknude-i-vaedderen-juli

Mars i Jomfruen juli august 2023: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/88633-mars-i-jomfruen-juli-august-2023-wax-on

Venus retrograd juli-sep 2023: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/88602-venus-retrograd-juli-2023-september-2023

Kategorier