VENUS DIREKTE OG JUPITER RETROGRAD DEN 4. SEPTEMBER 2023. DEN ÆGTE KÆRLIGHED.

Black Modern Love Phone Wallpaper

Det er nogle specielle om end ret positive dage, hvor humøret kan være højt og visionerne mere klare. I morgen mandag den 4. september 2023 går Venus direkte og Jupiter retrograd, så de to planeter når lige at give hinanden et high-five som de mødes i døren.

Det er nogle gode energier og begge er positive på hver deres måde. Venus direkte betyder, at vi efter 40 dage og 40 nætter forhåbentlig har fået mere klarhed over hvem og hvad vi elsker og sætter pris på. Som Guldmedlem kan du se hvilke livsområde det handler om for dig (link forneden).

Fordi Venus er i Løvens tegn har det også med vores egen version af det gode liv og selvkærlighed at gøre – vi har fået øjnene op for, hvor meget eller hvor lidt vi egentlig ønsker noget og hvilken værdi det repræsenterer for os.

Jupiter i Tyren retrograd frem til nytårsaften 2023-2024 betyder, at følelsen af held og medvind i eksterne omstændigheder på et andet livsområde for et øjeblik kan fordufte – det handler dog kun om, at den bliver internaliseret.

Noget kan derfor sløve ned, sættes på pause eller se ud som om det slet ikke sker hvilket skyldes, at vi skal selvudvikle i forhold til vores tro på, om det kan lade sig gøre og igen om det overhovedet er noget der har stor værdi for os.

Tyren arbejder også med værdi og selvværd – er den situation, projekt, forhold eller hvad det måtte være nu også et match til et højt eller højere selvværd? Vil det være det værd i forhold til at forbedre vores liv?

Venus og Jupiter er to af de gode planeter, så vi arbejder stadig kun med hvad der er godt, kærligt, lykkeligt og i overflod for os.

Når det så er sagt er der intet der rykker fremad lige nu. De temaer, vi har stået i siden juni 2023 fortsætter måneden ud, men så begynder der også at ske noget.

Det er derfor stadig en god tid at reflektere over ovenstående samt hvad temaer omkring det gode i vores liv betyder, hvordan det manifesteres og hvad vi selv gør eller ikke gør for at det lykkes.

Louise Falkenberg

 

LINKS

Venus i Løven retrograd for dit tegn kan du læse om i juli-2023-horoskoperne her (Guldmedlem): https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/73222-maanedshoroskoper-2023

Hvad Jupiter i Tyren betyder for dig (Guldmedlem): https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/81801-jupiter-i-tyren-maj-2023-maj-2024-og 

Læs det officielle blogindlæg for Jupiter i Tyren 2023-2024 her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/85848-jupiter-i-tyren-maj-2023-maj-2024-et-aar 

Læs om Venus i Løven frem til oktober her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/86355-venus-i-loeven-juni-oktober-2023-in-the 

Læs det officielle blogindlæg for venus retrograd 2023, som nu slutter, her: https://www.louisefalkenberg.dk/blog/88602-venus-retrograd-juli-2023-september-2023 

 

Kategorier